MEGAN FOKS BRUTALNO ISPROZIVALA BIVŠEG: A on joj jednom rečju zapušio usta, ovo verovatno niko nije mogao da očekuje

Mašin Gan Keli prokomentarisao je izjavu o ljubavnim vezama Megan Foks nakon njihovog raskida, upotrebio je reč koju verovatno niste očekivali

Celebrities
MEGAN FOKS BRUTALNO ISPROZIVALA BIVŠEG: A on joj jednom rečju zapušio usta, ovo verovatno niko nije mogao da očekuje
Foto: Profimedia

Intrige prvo oko veze slavnog para, a kasnije raskida Mašin Gan Kelija i Megan Foks , ne jenjavaju. Šta više, ne prestaju da dižu buru i hrane radoznalost fanova.

Pa je tako nedavni video koji je objavljen na Instagramu, a u kojem je glumica pričala o vezama, izazvao mnoštvo komentara, a u nizu istih u oko upada jedan, i to od nikog drugog, do samog MGK-a, pravim imenom Colson Baker.

U video snimku, koji je Foks opisala kao 'životni savet stručnjaka za veze', voditeljka The Rundovn-a, Erin Lim Rouds, upitala ju je šta bi rekla onima u publici koji imaju 'solo leto'.

Megan je na to odgovorila: „Ne znam da li sam ja najbolja osoba za davanje saveta, jer moj savet bi bio 'samo nauči neku novu veštinu ili razvij hobi i ne troši energiju na dečake. Sve što će oni učiniti je da vas iscrpe. Samo idite dalje, investirajte u sebe."

Objavljivanjem ovog isečka intervjua na Instagramu, prirodno dobila je ogroman talas reakcija. Među njima je bila primećena i reakcija Kim Kardašijan, koja je dodala: „Ne ne“ i gomila ljudi je pokušala da shvati šta bi to trebalo da znači.

Međutim, jedna od tih reakcija je navodno došla od samog Mašin Gan Kelija.

Njegov odgovor je sadržao samo jednu jedninu reč 'PREACH' - što znači propovest, međutim u međuvremenu je taj komentar obrisan, pa nismo saznali šta je time hteo da kaže.

A mnogi misle da bi između Foksa i Keli možda moglo doći do pomirenja, jer je Foksova je istakla kako bi upravo on bio jedan od njenih idealnih nosioca festivala Koačela.

„Pa, očigledno, moram da kažem Mašine Gan Keli“, rekla je kao odgovor na pitanje da imenuje tri izvođača koje bi želela da vidi.

"Nisam u modernoj eri, pa bih rekala takođe, Guns N' Roses ili, znate koga bih volela da vidim, je Veezer. Veezer je tako vatren."

Megan Foks
foto: Sub-Zero / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda se pitate šta se dođavola dešava između njih dvoje, ali to je na njima da shvate, pošto je nakon što je Foks potvrdila da je njihova veridba otkazana, rekla da njihova veza „nije za javnu potrošnju“.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs