PRIREDIO JOJ NEVIĐENU BRUKU OD KOJE JE PROFITIRALA, PA LJUBAVNICU DOVEO U KREVET: Zbog šok obrta svi se hvataju za glavu

Šakira otkrila najnovije detalje Pikeove preljube i šokirala javnost obrtom.

Celebrities
09:35h
PRIREDIO JOJ NEVIĐENU BRUKU OD KOJE JE PROFITIRALA, PA LJUBAVNICU DOVEO U KREVET: Zbog šok obrta svi se hvataju za glavu
Foto: Emilio Utrabo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prošlu godinu obeležio je razvod Šakire i Pikea, a njegova preljubnička afera postala je apsolutni hit na mrežama. Naime, pisalo se da je Šakira pomoću tegle džema otkrila da joj je dragi neveran, te da je u njihovu kuću dovodio ljubavnicu. Međutim, godinu dana nakon skandala, usledio je šok obrt.

Šakira kaže da "nije tačno" da je kraj njene 11-godišnje veze sa dugogodišnjim partnerom Žerarom Pikeom podstaknut nakon što je otkrila da je otvorena tegla džema od jagoda - koju je samo ona volela u njihovom domaćinstvu.

Ona je otkrila da glasine koje je saznala o Pikeovoj navodnoj varanju nakon što je otkrila teglu džema "nisu tačne".

Šakira
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon razlaza sa Šakirom, Pike je započeo romansu sa Klarom Čiom, sa kojom je nekoliko puta uslikan u javnosti, dok je još uvek bio sa Šakirom. Upravo te fotografije, pokrenule su niz spekulacija i simnji, a Pike je još tada okarakterisan kao preljubnik. Međutim, sve dok par nije potvrdio da se razilazi, priče da je on neveran bile su samo na nivou spekulacija.

Šakira i Žerar Pike
foto: Profimedia

Dodatak spekulacijama o incidentu sa džemom bio je muzički spot za Šakirin singl, koji je navodno bio posvećen Pikeu, kojeg je provocirala tekstom, na šta joj fudbaler nije ostao dužan. Zapravo, Šakirina pesma pokrenula je rat bivših supružnika, a njihove međusobne provokacije bile su pod budnim okom javnosti.

Šakira
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

"Dugo sam stavila svoju karijeru na čekanje, da bih bila pored Džerarda, kako bi on mogao da igra fudbal", rekla je Šakira. 'Bilo je mnogo žrtava za ljubav.'

Rekla je da je svoje snažne emocije u vezi sa ličnim životom kanalisala u album, jer se fokusirala na transformaciju svog 'bola u kreativnost, frustracije u produktivnost, besa u strast, ranjivosti u otpornost'.

Šakira, Žerar Pike
foto: Profimedia

Dodala je: "Bilo je toliko delova mog života koji su se raspali pred mojim očima i morala sam se na neki način ponovo izgraditi, pokupiti kosti sa poda i sve ih spojiti. A lepak koji je sve to držao na okupu bila je muzika."

I zaista je tako, nakon što se rastala od Pikea, Šakira je svu energiju uložila u pesmu koja je postala jedna od najpopularnijih. Od tada, nije prestala da radi na sebi i na karijeri koju je zapostavila, a publika je bila oduševljena njenim povratkom na velika vrata.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs