NEČUVEN SKANDAL! KRALJ HOLANDIJE ISMEJAO KEJT MIDLTON: "Stvarno?... Barem nisam fotošopirao"

Holandski monarh još jednom je pokazao svoj smisao za humor, ali ovog puta brutalniju stranu.

Celebrities
Autor:
NEČUVEN SKANDAL! KRALJ HOLANDIJE ISMEJAO KEJT MIDLTON: "Stvarno?... Barem nisam fotošopirao"
Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Holandije Vilem-Aleksander, danas se oštro našalio na račun britanske kraljevske porodice tokom kraljevskog angažmana u svojoj zemlji, prenosi ,,Miror".

Kralj Vilem-Aleksander, podsmevao se debaklu sa fotografijom Kejt Midlton povodom Dana majki, dok je razgovarao sa grupom dece. Na snimku se vidi kako kralj, koji je postao monarh u aprilu 2013. godine, razgovara sa devojčicom, za koju se smatra da na holandskom kaže: „Imam fotografiju sa celom vašom porodicom".

Na šta je kralj navodno odgovorio: „Stvarno?... Barem nisam fotošopirao", ili reči u tom smislu. Ovo je dočekano sa smehom od strane publike na događaju, koji izgleda dobro posećen od strane grupe dece koja su nosila šešire i mahala holandskim zastavama.

Snimak je danas postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi ljudi su hvalili kralja, koji je i sam otac troje dece, i rugali se britanskoj kraljevskoj porodici. Jedan korisnik Iksa je rekao: ,,Kralj Vilem-Aleksander nam servira šale." Drugi je objavio: ,,Sada su stvarno predmet podsmeha," misleći na britansku kraljevsku porodicu.

Podsmevanje se odnosi na fijasko oko fotografije za Dan majki princeze od Velsa Kejt, objavljenu u medijima, za koju je princeza kasnije priznala da je fotošopirala. Nekoliko sati nakon toga je fotografija povučena sa velikih foto agencija poput Asošiejteda presa, Rojtersa, Frans presa (AFP) i Geti imidžisa, koje dobavljaju snimke i fotografije medijima širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs