"MEGAN NIKAD TAKVU GREŠKU NE BI NAPRAVILA, ONA IMA OŠTRO OKO": Nakon ovih reči NASTAO JE TOTALNI HAOS NA DVORU

Kontroverze oko fotografije Kejt Midlton se ne stišavaju, a mnogi se pitaju gde je Megan i zašto se nije oglasila do sada

Vip priča
"MEGAN NIKAD TAKVU GREŠKU NE BI NAPRAVILA, ONA IMA OŠTRO OKO": Nakon ovih reči NASTAO JE TOTALNI HAOS NA DVORU
Foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

Izvori bliski Megan i Hariju nedavno su dali komentare vezane za fotografiju Kejt Midlton koja je podigla veliku buru. Ti komentari od njihovih prijatelja su shvaćeni kao prekid ćutanja od strane princa Harija i Megan Markl.

"Megan nikada ne bi napravila tu grešku, ona ima oštro oko za detalje," navodno je rekao prijatelj od Harija i Megan, a komentar su preneli strani mediji.

Međutim, potparol Arčvel fondacije tvrdi kako ni Megan i Hari nisu komentarisali pomenute fotografije, te da ta izjava nema veze sa njima dvoma.

Princ Hari, Megan Markl, Princ Hari i Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Što se tiče objave na Page six, to nije došlo do nas".

Insajder koji je rekao da "Megan nikad ne bi napravila tu grešku", navodno je i spomenuo da bi i Megan i Hari bili uništeni da su uradili to što je Kejt uradila.

Da podsetimo, Kejt Midlton je priznala da je editovala fotografiju koju je objavila kao čestitku za Dan majki.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili", napisala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs