"TREBA MI POMOĆ, TI SI MOJA SESTRA!": Dok Georgina Rodrigez ne zna šta će sa novcem, NJENA SESTRA javno kuka jer GLADUJE

Georgina Rodrigez obožava da se hvali novim nakitom i dizajnerskom odećom. Međutim, njena sestra po ocu moli za pomoć jer nema hleba da jede

Vip priča
13:44h
"TREBA MI POMOĆ, TI SI MOJA SESTRA!": Dok Georgina Rodrigez ne zna šta će sa novcem, NJENA SESTRA javno kuka jer GLADUJE
Foto: Profimedia

Georgina Rodrigez uživa u bogatstvu koji joj je omugućio Kristijano Ronaldo i to ne krije. U dokumentarcu "Ja sam Georgina" pokazala je kako izgleda njen luksuzni život, putovanja, svakodnevnica...

Ona je devojka koja je imala sreće, ali i koja nije zaboravila kako je počela i kako je i sama gladovala da bi uspela.

Oko sebe čvrsto drži deseta najboljih prijatelja iz detinjstva koje gura i emotivno i finansijski. Tome u prilog ide i činjenica da je rođenu sestru Ivanu dudala za bogatog Kristijanovog poznanika, međutim, sa ostalim članovima svoje porodice nema ama baš nikakav kontakt.

Georgina Rodrigez
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tako ju je ujak optužio da je bezosećajna, te da čak ni svoju baku nije upoznala ni sa Ronaldom, ni sa unucima. Jedna od onih koja ju je zbog istog razloga javno kritikovala bila je i njena polusestra sa očeve strane Patrisija Rodrigez, koja se sada još jednom oglasila i zamolila je za pomoć.

"Nemam novac, a moja sestra mi ne pomaže", rekla je za televizijski show Socialite.

"Najviše mi je žao dece, ne mene same. Naposletku, ja mogu da pojedem komad hleba, ali moja deca, koja su njeni sestrići... Ponekad imamo dovoljno da jedemo, nekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne", ispričala je.

Iako nakon smrti njihovog oca, koji je preminuo pre četiri godine, nije u dobrim odnosima s Georginom, Patricija joj je odlučila da joj pošalje očajničku poruku, prenosi Marca.

"Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra", poručila joj je.

"Znam da nema obavezu i nije odgovorna za nas, ali pošto je spremna da pomogne drugima, mogla bi bar da pomogne sestrićima i rođacima. Ako ne želiš da imaš kontakt sa mnom, bar budi sa svojim sestrićima", rekla je Patricija.

Georgina Rodrigez
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Patricija je ranije otkrila da ju je Georgina izbacila iz svog života nakon očeve smrti. Polusestra, koja živi u istočnom španskom gradu Castellon, ispričala je šta se dogodilo: "Pre tri godine moj otac je umro u Argentini od srčane insuficijencije, a moja sestra nije ni ponudila da plati moju avionsku kartu znajući da nisam imala novca da odem na sahranu."

Tokom sesije pitanja i odgovora sa voditeljkom i novinarima u emisiji, dodala je: "Srećna sam što je Georgina dobro, ali bih volela da me uzme u obzir, da ne zaboravi da postojim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs