BILA ZVEZDA SERIJE "SREĆNI LJUDI", PA U ALBANIJI SLUŽILA SATARAŠ I PREBRANAC: Albanci padaju i sad u nesvest kad je vide

Mnogi se pitaju gde je i kako danas izgleda Zlata Numanagić, zvezda serije Srećni ljudi, a svojim biznisom je sve iznenadila.

Celebrities
10:04h
BILA ZVEZDA SERIJE "SREĆNI LJUDI", PA U ALBANIJI SLUŽILA SATARAŠ I PREBRANAC: Albanci padaju i sad u nesvest kad je vide
Foto: Printscreen/YouTube

Čuvena glumica Zlata Numanagić proslavila se ulogom Lole u seriji "Srećni ljudi", a to je bio i vrhunac njene karijere. Publika je bila fascinirana njenim izgledom, a tada je važila za jednu od najzgodnijih plavuša.

Zlata se nikada nije eksponirala, a o njenom privatnom životu se malo šta zna. Ona se neko vreme nije pojavljivala u javnosti jer je operisala kilu na dijafragmi o čemu je otvoreno govorila.

Nakon niza godina, srela je svoju prvu ljubav, a potom se sa njim odselila u Ameriku. Međutim, sreća je kratko trajala jer je Đorđe preminuo posle godinu i po dana njihove veze.

Zlata Numanagić
foto: Printscreen Youtube / KTV Televizija - Zvanični kanal

"Đorđe Tokin i ja smo se zavoleli kada samo bili suviše mladi i verovatno smo bili preterano zaljubljeni. On je osamdesetih godina otišao da živi u Ameriku. Nakon četvrt veka ponovo smo se sreli u Beogradu i otišli zajedno u Oklahomu. On je čovek kojeg sam zaista najviše volela u životu. U Americi smo bili godinu i po dana", rekla je Zlata.

Zanimljivo je da je Zlata pokrenula unosan biznis u Albaniji, a na tu ideju, došla je sasvim slučajno, zahvaljujući drugarici. Otvorila je restoran u Albanijii.

Zlata Numanagić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Uživali smo u neverovatnim bojama mora, od tirkizne, sive do teget i crne, čarobnim zalascima sunca. Dopali su nam se lokali gde se jede sveža riba, oduševili su nas predusretljivi i gostoljubivi meštani. Kad je po povratku u Beograd Olivera predložila da baš u Sarandi ostvarimo mladalačke snove, jer ne znam čoveka koji nije poželeo da ima svoju kafanu, trebalo mi je tri sekunde da joj kažem da", ispričala je Zlata za Gloriju svojevremeno.

U restoranu, u kom se mahom služe mediteranski specijaliteti, osim njih dve radi lokalno osoblje. Komuniciraju na engleskom i "kuhinjskom albanskom", kako Zlata duhovito kaže. Glavna kuvarica je Afrodita.

Zlata Numanagić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Meštani, koje glumica opisuje kao divne, srdačne i prostodušne ljude, dugo nisu znali ko su dve Srpkinje koje su se "usudile" da prve i jedine otvore restoran u njihovom "malom mestu". A kad im je Zlata rekla da je glumica, bukvalno su pali u nesvest.

"Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs