4 PUTA SE ŽENIO, 3. BRAK MU TRAJAO SAMO 3 NEDELJE: A sa 30 godina mlađom suprugom nije mogao da se složi oko imena sina

Milena se udala za 30 godina starijeg glumca i sa njim dobila dete, kaže da joj je to bila najbolja odluka koju je u životu donela

Celebrities
4 PUTA SE ŽENIO, 3. BRAK MU TRAJAO SAMO 3 NEDELJE: A sa 30 godina mlađom suprugom nije mogao da se složi oko imena sina
Foto: ATA Images

Dokaz da ljubav ne broji godine je poznati muzičar Frano Lasić koji je sa 30 godina mlađom suprugom postao roditelj u poznim godinama, malenom dečaku Nikolasu. Na svet ga je donela srpska umetnica Milena Lasić.

"Porodila sam se carskim rezom te sam sina videla samo na minut, pre nego što su ga odveli. Bila sam smeštena na COVID odelenju, s obzirom da sam bila pozitivna na taj virus, a u bolnici mi se u to vreme nalazio otac koji je takođe, kao i moj brat, bio pozitivan. Bio je to pravi emocionalni rolokoster," prisetila se Milena opisivajući svoj porođaj, a potom otkrila zašto su čekali tri nedelje da bi detetu dali ime.

"Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća," rekla je Milena i dodala da je Nikolas bio mirna beba. Milena kaže i kako se nosi s negativnim komentarima na račun braka s tri decenije starijim muškarcem.

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare ovakav odnos kao što nas dvoje imamo," zaključila je Milena Lasić.

Milena je Franina četvrta supruga, a Nikolas je njegovo četvrto dete, dok je Mileni prvo, Lasić iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćerku Linu. Glumac i umetnica venčali su se u oktobru 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom venčanju goste je pesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon venčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim muzičkim angažmanima, a sam Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Frano Lasić
foto: Kurir/Nikola Anđić

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put se oženio s izvesnom Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri nedelje. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje dece, Luku i Linu.

Za njega izgleda važi četvrta sreća...

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs