GLUMICA BATALILA KARIJERU ZBOG SPORTISTE: Posvetila se porodici pa SIN krenuo njenim stopama, nikad nije bila ponosnija

Šarmantna glumica Nada Macanković zarobila je srca publike iako je ne viđamo tako često

Celebrities
20:39h
GLUMICA BATALILA KARIJERU ZBOG SPORTISTE: Posvetila se porodici pa SIN krenuo njenim stopama, nikad nije bila ponosnija
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Glumicu Nadu Macanković domaća publika zavolela je nakon mestralno odigrane uloge u seriji "Ljubav, navika, panika". Iako je njena karijera nakon tog projekta išla uzlaznom putanjom, ipak je odlučila da se posveti porodici.

Nakon što je upoznala sportistu Bojana Janića i zaljubila se odlučila je da za glumu ima vremena. Posvetila se odgajanju dece, koju je dobila sa Bojanom i bila je njegova podrška tokom sportske karijere koju je gradio.

Nada Macanković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bojan i Nada imaju dva sina, a njihova porodica izuzetno je skladna i ispunjena ljubavlju. Bojan je uvek o supruzi imao samo reči hvale, kao i ona o njemu. Uvek su uvažavali međusobne karijere.

Ipak iako su zajedno još od davne 2008. godine retke su prilike kada Nadu i njenog supruga možemo da vidimo u javnosti zajedno. Kako je vreme odmicalo deca su rasla, a njihov sin Milutin krenuo je majčinim stopama. Publika je imala prilike da ga gleda u serijali "Južni vetar".

Ponosni roditelji otkrili su da su srećni što je dete odabralo taj put. Drugi sin Andrija još uvek nije izrazio šta je to što bi voleo da bude kad poraste, pa ostaje da u godinama koje su pred nama vidimo kojom stazom će on da krene.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs