SLAVNI PEVAČ ODLEPIO ZA NAJLEPŠOM ŽENOM JUGOSLAVIJE, PA JE PREVARIO: On se udala za Nemca i rodila sina u 45. godini

Ljiljana Tica bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, danas je udata za Nemca i rodila je sina u 45.

Celebrities
SLAVNI PEVAČ ODLEPIO ZA NAJLEPŠOM ŽENOM JUGOSLAVIJE, PA JE PREVARIO: On se udala za Nemca i rodila sina u 45. godini
Foto: Printscreen Youtube/ mario 74

Jedan od najlepših manekenki bivše Jugoslavije bila je Ljiljana Tica, a na njenu lepotu nije ostao imun ni Goran Bregović, koji joj je posvetio i pesmu "Bitanga i princeza".

Nije ostala samo u svetu mode, dobila je priliku da zakorači i na filmsko platno te se pojavila u filmu "Vojnikova ljubav" 1976. godine, delila je kadar s Vojom Brajovićem, Dragomirom Bojanićem Gidrom i Aleksandrom Berčekom. I dok su mnogi muškarci sanjali o osvajanju njenog srca, samo je nekolicini to zaista pošlo za rukom.

Goran Bregović je svakako znao put do njenog srca, a burna veza, završila se preljubom. Bregović je lepu manekenku prevario.

- Tada sam već radila u Minhenu i trebalo je da me snime na konju sa nekim ogrlicama od zlata i briljanata. On je bio tu, radio je za neki časopis i imao hrabrosti da me pozove na piće. Pitala sam se odakle mu smelost, ali sam ipak otišla i odmah se zaljubila. Neverovatno je duhovit, s njim se stalno smejem, tako nešto nisam imala ni sa jednim dečkom. Harizmatičan je, načitan, pametan, veoma velikodušan i ne laže. Ima izuzetnu energiju, obožava da kuva i sluša operske arije u kuhinji. Nas dvoje često kuvamo zajedno, uživamo u tome i u degustaciji tih specijaliteta. On je čovek tačno po mojoj meri.

Goran Bregović
foto: Printscreen Youtube / todorspin

Posle dve godine zabavljanja venčali su se na Hvaru, a ubrzo su postali zastupnici luksuznog brenda donjeg rublja za Nemačku i Austriju. Godinama su živeli u Beču. Po povratku u Minhen, Ljiljana je otvorila svoj butik donjeg veša, ali ga je posle nekoliko godina zatvorila jer posao nije išao dobro. Sad se bave proizvodnjom organskog sladoleda u porodičnoj manufakturi koju drže sa poslovnim partnerom.

Ljiljana je postala majka u 45. godini, dobila je sina Lenarda Vladimira. Danas ističe da se svakog dana zahvaljuje Bogu na tom daru.

- Lenard studira ekonomiju i dva dana nedeljno radi u finansijskom centru jedne sportske kompanije. Stekao je radne navike. Kad je počeo, rekla sam mu da sam i ja krenula da zarađujem sa 16-17 godina. Svi dosta radimo, čini mi se Herman više nego ikada. Mislim da je mnogo važno da se osećate korisnim i da verujete u ono što radite, onda će se trud u nekom momentu sigurno isplatiti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs