STOMAK DO ZUBA JE BIVŠOJ ŽENI DANIJELI MOŽDA SMETAO, ALI NE I 26 GODINA MLAĐOJ: Od njega napravila ono što nijedna nije

Slavni glumac Rasel Krou sada izgleda bolje nego ikada, zahvaljujući 26 godina mlađoj.

Celebrities
STOMAK DO ZUBA JE BIVŠOJ ŽENI DANIJELI MOŽDA SMETAO, ALI NE I 26 GODINA MLAĐOJ: Od njega napravila ono što nijedna nije
Foto: Bonomo Antonino/ipa-agency.net/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac i muzičar Rasel Krou stigao je na 74. godišnji muzički festival u Sanremu u Italiji, tom prilikom paparaci su zabaležili nekoliko fotografija nakon dužeg vremenskog perioda.

Ono što se može primetiti jeste da glumac još uvek nije uspeo da skine višak kilograma, dok se čini da njegovoj 26 godina mlađoj devojci Britni Teriot, nimalo ne smeta.

Rasel Krou
foto: Bonomo Antonino/ipa-agency.net/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, par se upoznao još 2013. godine na snimanju filma "Broken City", a o njihovoj vezi počelo je da se šuška 2020. godine kada su viđeni kako razmenjuju poljupce na teniskom meču u Sidneju.

Par je postao nerazdvojan, a mnogi komentarišu da je mlada Britni napravila od njega ono što nijednoj do sada nije pošlo za rukom. Očigledno je da glumcu prija njena mladalačka energija, te kao da je tek sada počeo da živi punim plućima.

Rasel Krou
foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Britni svog dragog prati na nastupima, dok on pored nje živi drugu mladost. Takođe mu je ogromna podrška i u procesu gubitka kilograma, s obzirom da je nakon kraha braka dogurao do neverovatnih 180 kg. Inače, zanimljivo je da za Britni kažu da je kopija Raselove bivše partnerke Danijele Spenser sa kojom je proveo 15 godina.

1 / 9 Foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Mediji su pisali da je Danijela ta koja je stavila tačku na njihov odnos, dok su se u javnosti pokrenule glasine da je razlog razvoda njegov višak kilograma.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs