PIJU URIN, KUPAJU SE U VINU I VERUJU U VRADŽBINE: Slavne ličnosti imaju BIZARNE navike od kojih se ljudima POVRAĆA

Poznate zvezde često svoj život dele na tacni i iako mislimo da sve već znamo o njima, evo nekih manje poznatih detalja

Celebrities
PIJU URIN, KUPAJU SE U VINU I VERUJU U VRADŽBINE: Slavne ličnosti imaju BIZARNE navike od kojih se ljudima POVRAĆA
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da li ste znali da u svetu poznatih i slavnih, a pogotovo u Holivudu ima dosta onih sa čudnim i bizarnim navikama. Takođe takozvani opsesivno-kompulzivni poremećaj široko je rasprostranjen među njima.

Pa tako lepa glumica Megan Foks potpuno poludi kada joj u restoranu donesu pribor za jelo. Naime, ona je priznala da ne može da zamisli da koristi viljušku ili kašiku koju je pre nje koristilo milion ljudi.

Megan Foks
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Reper Eminem da bi uspeo da zaspi njegova soba mora da bude potpuno mračna, spavanje u mrklom mraku, priznao je jednom, počelo je još dok je bio mali. Jedini način na koji je mogao zaspati bio je kada je cela soba bila zamračena. Jednom prilikom Eminem je priznao da pati od nesanice, a prema njegovim rečima, tablete za spavanje mu jednostavno ne pomažu.

Eminem

Glumica poznata po svojoj ulozi u „Očajnim domaćicamaTeri Hečer često se opušta u kupatilu, ali tako što umesto da se kupa u toploj kupki, ona se kupa u crvenom vinu, za to tvrdi da je njena tajna mladalačkog izgleda.

Dženifer Aniston veoma je sujeverna, a pošto ima veliki strah od letenja, uvek desnom nogom ulazi u avion i mora da namaže unutrašnjost aviona pre nego što poleti. Navodno će joj to doneti sreću.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Slavni golgeter u penziji Dejvid Bekam ima stalnu potrebu da u njegovom životnom okruženju sve mora biti, kako bi se reklo, „pod konac“ , pa tako kad stavlja limenke piva u frižider, njihov broj mora biti paran, čarape moraju uvek biti u paru, orman mu je složen po bojama i još mnogo mnogo toga sličnog.

Filmska zvezda Kameron Dijaz, navodno, takođe pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Kako prenose strani mediji, ona glavnom čisti kvake u svom domu, a na kraju je u potpunosti skinula farbu sa njih. Međutim ako kvake nisu čiste, laktovima otvara vrata da ih ne dodirne rukama jer su joj "odvratne".

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Pevačica Džesika Simpson nikada nije bila pušač, ali je uspela da postane zavisna od žvakaće nikotinske gume, koju inače žvaću pušači koji pokušavaju da ostave pušenje. Kada je prvi put pokušala da je sažvaće, pevačica je rekla da se „zarazila“. Takođe jednom prilikom je priznala da zube pere samo 3 puta nedeljno.

Glumac Bred Pit takođe ima čudne navike. Poznat je kao najlepši muškarac, a sapun za ruke uopšte ne koristi jer navodno "sadrži mnogo toksina",dok naprimer glumica Ketrin Zita Džons pere zube jagodama,a pevačica Kristina Agilera ni ne pere ruke nakon nužde.

Bred Pit
foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Atraktivna Pamela Anderson, verovali ili ne, nikada se ne gleda u ogledalo jer se plaši svog odraza.

A najbizarniju naviku od svih verovatno ima Pevačica Keša koja već godinama pije sopstveni urin jer joj on daje snagu kada joj je ponestane.

(Stil/Kurir/24sata.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs