TOKSIČNOM MUŽU IZRAĐALA DECU, A ONDA GA OSTAVILA: Nije mogla da napravi čoveka od njega, pa zavela 12 godina mlađeg

Poznata rijaliti zveza i majka petoro dece, nakon nekoliko propalih brakova i veza ima novog dečka, pitamo se da li je konačno pronašla on što je tražila

Celebrities
22:39h
TOKSIČNOM MUŽU IZRAĐALA DECU, A ONDA GA OSTAVILA: Nije mogla da napravi čoveka od njega, pa zavela 12 godina mlađeg
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan 43-godišnja rijaliti zvezda i 31-godišnja NFL zvezda Odel Bekam prvi put su javno povezivani u septembru 2023. godine kada su i počele da se šire spekulacije o potencijalnom viđanju između njih. Sada su starleta i sportista navodno podigli stvari na viši nivo i zvanično su u vezi.

Par je nastojao da svoju romansu sačuva u tajnosti iz poštovanja prema njegovom sinu, ali i u pokušaju da izbegnu reakciju Kanjea Vesta. Oni su počeli da se "druže" nakon njegovog rastanka od dugogodišnje devojke Loren "LoLo" Vud, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Zidna. Njihov raskid je objavljen u septembru, ali nije jasno kada je njihova veza zaista okončana, kao ni razlog razlaza.

Odel Bekam
foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Oboje su hteli da izbegnu bilo kakve spekulacije da je on ostavio Loren zbog Kim, žigošeći na taj način modnu ikonu kao nekoga ko razara porodicu, pa otuda proizilazi tajnovitost o njihovoj vezi. Takođe, nakon onoga kroz šta je prošao bivši dečko Kim Kardašijan od strane njenog bivšeg muža Kanjea, želela je da zaštiti novu ljubav po svaku cenu.

Najpoznatija od sestara Kardašijan i Vest su bili u braku 7 godina dok njihov razvod nije okončan u novembru 2022. samo mesec dana pre nego što je muzičar oženio svoju sadašnju ženu Bjanku.

Kim je tada počela da javno izlazi sa Pitom Dejvidsonom, ali Kanje je šokirao fanove objavama u kojima se rugaju izgledu komičara, šikaniranje na društvenim mrežama trajalo je jako dugo i reper je bio primoran da prizna kako su njegove prethodne bujice postova dovele Pita u opasnost.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: George Napolitano / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače Kim je primećena kako dolazi sa svojom mlađom sestrom Kloi Kardašijan na žurku za Odelov 31. rođendan u novembru, a priča se da je Kloi navodno nakratko izlazila sa Odelom 2016. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs