NA PRAGU 70e DOČEKALA DA SE RAZVEDE PA PROCVETALA: Niko nije mogao ni da zamisli da će ovako dobro da joj krene

Glumica Debora Li Furnes godinama je bila u senci svog muža Hju Džekmena, a onda se razvela i u 70oj doživela svojih 5 minuta

Celebrities
Autor:
NA PRAGU 70e DOČEKALA DA SE RAZVEDE PA PROCVETALA: Niko nije mogao ni da zamisli da će ovako dobro da joj krene
Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi pričaju o velikom preporodu glumice Debore Li Furnes koja se samo pre par meseci razvela od glumca Hju Džekmena sa kojim je godinama bila u srećnom braku.

Debora je godinama trpela raznorazne natpise u štampi, a sve na račun toga kako je Hju sa njom iz sažaljenja, te kako mnogo bolje izgleda od 13 godina starije supruge.

Iako je Hju godinama branio brak sa Deborom, on ipak nije izdržao je par odlučio da se razdvoji i da svako krene svojim putem.

Debora Li Furnes
foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

To je, neočekivano, najviše dogovaralo Debori koja se vratila svojoj karijeri i sada dominira. Primetno je da izgleda srećnije, zadovoljnije i dosta mršavije.

Njeno veselo stanje duha, mediji ovih dana pripisuju druženju sa glumcem Erikom Banom koji vuče korene iz Hrvatske, a sa kojim Debora sarađuje u novom filmu.

Debora Li Furnes
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par je viđen zajedno na crvenom tepihu, dok su se smeškali:

"Ona i Erik uživaju u snimanju filma i uspostavili su prijateljski odnos od prvog dana. Jako ju je oraspoložilo druženje sa njim, kao i povratak na set. Erik je postao njena ogromna podrška i uteha nakon što se posle dužeg vremena vratila glumačkoj profesiji. On je impresioniran njenim talentom, a ona za njega kaže da je zabavan i zgodan", ispričao je izvor za People.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs