U ŽIVOTU SU MU SE NIZALE TRAGEDIJE, JEDNA GA DOTUKLA: Imala je 13, na dan slave legla je da spava i nije se probudila

Poznati reper Igor Lazić Nigor ispričao je da je u saobraćajnim nesrećama izgubio nekoliko prijatelja, kao i oca, ali da je najveći udarac bio kada je u snu preminula ćerka njegovog rođenog brata

Celebrities
20:38h Autor:
U ŽIVOTU SU MU SE NIZALE TRAGEDIJE, JEDNA GA DOTUKLA: Imala je 13, na dan slave legla je da spava i nije se probudila
Foto: preentscreen/Youtube

"Uvek sam isti i na nebu i na pisti i biću takav dok me nebo nepočisti", ovo su stihovi pesama Montenigersa čiji je frontmen i pevač Igor Lazić poznatiji kao Nigor, a ovom rečenicom bi mogao i sam sebe da predstavi.

Igor Lazić
foto: preentscreen/Youtube

Igor Lazić kaže da ga je bog stavljao na razna iskušenja. Doživeo je mnoge tragedije, ali je i pored velikog bola odlučio da ne padne, već da nastavi da se bori kroz život. On se u emsiji “Realna priča” prisetio teških trenutaka kada je ostao bez dragih osoba, a priču je započeo tragičnom nesrećom koja se desila pre više od 20 godina, kada je njegov prijatelj i kolega iz benda “Montenigers”, Nebojša Saveljić, poginuo u udesu, u 28. godini.

Za sebe kaže da ga slava nije ponela i da novac nije uticao na njega.

Ove godine navršava se decenija otkako je Igor počeo da slavi drugi rođendan. Naime, njemu je 2012. dijagnostikovan tumor hipofize i život mu je visio o koncu. Uspešno je operisan u bolnici u Istanbulu, a uz njega su sve vreme bili devojka, najbliža porodica i najbolji prijatelj Vlado Georgiev.

Nigor
foto: ATA Images / M.M.

Sahranjivao je prijatelje i bio skrhan u bolu

Igor Lazić je sa pedeset godina doživeo brojne lične i porodične tragedije. Jedan za drugim, preminuli su prijatelji sa kojima je osnovao „Montenigerse“, prvo Duško koga je „odnela“ teška bolest, zatim i Nebojša koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Nesavesni vozač usmrtio je Igorovog oca 2007. godine, a devet meseci kasnije preminula je i ćerka njegovog rođenog brata.

‒ Umrla je u snu, i to na slavu. Imala je samo 13 godina. Legla je da spava i nije se probudila. I nema ništa gore od toga ‒ otkrio je muzičar najveću tugu koju je doživela njegova porodica.

‒ Bog te non-stop stavlja na iskušenje. Kažu, a zašto je njemu Bog to uradio, on je dobar čovek. On te iskušava da vidi da li ćeš se odreći njega. Kada neko ima zdravstveni problem, mora da bude najbliže Bogu, da se moli. Kada kažu: „Zašto je malo dete umrlo?“

Igor Lazić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Zato što je tako. Možda roditelji plaćaju cenu ili su roditelji tih roditelja nešto počinili. To je filozofija ‒ pomirljivo zaključuje Igor Lazić, koji trenutno bije „plemenske bitke“ na egzotičnim Karibima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs