PRIČALO SE DA JE VANESA BRAJANTU OPROSTILA 105 PREVARA, PA GA S ĆERKOM U SMRT ISPRATILA: Živi život kao po kazni

Prošle su četiri godine otkako je veliki košarkaški as Kobi Brajant poginuo u saobraćajnoj nesreći, a njegova supruga Vanesa ostala neutešna

Celebrities
19:23h Autor:
PRIČALO SE DA JE VANESA BRAJANTU OPROSTILA 105 PREVARA, PA GA S ĆERKOM U SMRT ISPRATILA: Živi život kao po kazni
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre tačno četiri godine, slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo je u stravičnoj nesreći, nakon što se srušio helihopter nedaleko od grada Kalabasasa.

Kobi Brajant
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim njega, živote je izgubilo još osmoro ljudi uključujući i njegovu 13-godišnju ćerku Đijanu. Putovali su na utakmicu Đianine košarkaške ekipe kojoj je Kobi bio trener, a pilot je zbog guste magle izgubio kontrolu nad helikopterom te se zabio u planinu, piše Story.hr.

S obzirom da su ga mnogi smatrali svecem ovog sporta, tvrdili da nema boljeg košarkaša, kao i svaki čovek, imao je svoje grehove. Možda i najveći od svih bile su preljube.

Kobi Brajant
foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Osim sjajne košarkaške karijere tokom koje je osvojio pet naslova NBA prvaka, Kobija su kroz život pratili i skandali. U leto 2003. uhapšen je nakon što ga je 19-godišnja radnica hotela u gradu Igl u Koloradu optužila da ju je silovao. Brajant je priznao da su imali odnos, ali je porekao da ju je zlostavljao.

Vanesa Brajant
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Optužba je naškodila njegovom imidžu u javnosti te je izgubio ugovore sa sponzorima. U junu 2004. optužba je odbačena nakon što je devojka odbila da svedoči na suđenju. Nakon toga košarkaš se javno izvinio. Devojka je kasnije podnela i privatnu tužbu koja je rešena sporazumno.

U braku sa suprugom Vanesom bio je gotovo 20 godina. Prva ćerka, Natalija, rodila im se 2003, a dve godine kasnije Vanesa je imala pobačaj. Druga ćerka, Đijana Marija-Onore rodila se 2006, a Vanesa je 2011. podnela zahtev za razvod.

Kobi Brajant
foto: Profimedia

Međutim, supružnici su odložili svoje zahteve za razvod, a dve godine kasnije izjavili su da su odlučili da ostanu zajedno i rade na svojoj vezi. Godine 2016. dobili su treću ćerku Bjanku, a 2019. četvrtu ćerku Kapri.

Uz optužbe za silovanje, kružile su i priče o preljubničkom ponašanju u njihovoj vezi. Vanesa je vremenom znala da joj Kobi nije bio veran.

Vanesa Lejn, kobi brajant
foto: Profimedia

Voleo je žene, ali su žene volele i njega. Iako je i javnosti bilo poznato kako joj košarkaš nije bio veran, američki mediji tvrde da ni Vanesa nije bila verna suprugu. Štaviše tvrde da ga je varala s jednim saigračem. Nikad se nije saznalo o kome je tačno reč, a sama Vanesa te napise nikad nije komentarisala.

Kobi Brajant i Vanesa, Vanesa Brajant
foto: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, Vanesa je unajmila i privatnog detektiva koji je Kobija u stopu pratio četiri godine i dokazni materijal o prevarama slao Venesi. Prema tim informacijama i onome što je i sama znala, bivša "Plejbojeva" zečica je zaključila da ju je Kobi prevario sa čak 105 žena. "Vanesa je znala da ju Kobi godinama vara, ali nije verovala da joj je toliko neveran. Kada su joj počeli stizati dokazi bila je van sebe. Sve to planira da upotrebi i na sudu ukoliko Kobi ne bude želeo da se sporazumno razvedu", rekao je izvor blizak Venesi. Izgleda da se Kobi ugledao na prethodnika u dresu Lejkersa Medžika Džonsona koji se svojevremeno hvalisao da je u krevet odveo više od hiljadu žena.

Nakon stravične nesreće, košarkaš i njegova ćerka sahranjeni su 7. februara na groblju Pacifik Vju Memorijal Park koji se nalazi u naselju Korona del Mar u Njuport Biču u Kaliforniji, ali skoro niko ne zna tačno mesto gde su sahranjeni, a to je izazvalo je mnogo spekulacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs