SIN HARISA DŽINOVIĆA POSTAO NEVEROVATNO ZGODAN DASA: Sa sestrom OVAKO šokirao javnost, a sad se topi pored 1 LEPOTICE

Sin pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline bio je dugo misteriozan, te se o njemu gotovo ništa nije znalo, a sada otkriva da je zaljubljen u prelepu brinetu.

Porodica
16:01h Autor:
SIN HARISA DŽINOVIĆA POSTAO NEVEROVATNO ZGODAN DASA: Sa sestrom OVAKO šokirao javnost, a sad se topi pored 1 LEPOTICE
Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović koriste svaku priliku da istaknu kako su ponosni na svoje naslednice - Đinu i Kana, ističući da im je najbitnije da budu dobri i pošteni ljudi. Iako su im omogućili sve, žele da svoje uspehe postižu sami. Tu su da ih usmere i pomognu im kada god im je potrebno, ali nikada im nisu nametali svoja očekivanja i želje.

Đinu (20) smo do sada već dobro upoznali, a svojom lepotom i harizmom i zanosnim oblinama privlači pažnju gde god se pojavi. Međutim, njen mlađi brat Kan, koji je napunio 18 godina, do skoro je bio prava misterija.

Kan Džinović
foto: Printscreen Instagram / dzinovic_kann

Gotovo uopšte se nije pojavljivao u javnosti, a medije je zaobilazio u širokom luku. Ne zanimaju ga svetla reflektora, niti popularnost, što se može videti i po društvenim mrežama, gde nije mnogo aktivan. Na Instagramu ga prati oko 6.000 hiljada ljudi, a ukoliko sudimo po objavama, Kan, takođe, obožava luksuzna putovanja po dalekim destinacijama.

Kan Džinović
foto: Printscreen Instagram / dzinovic_kann

Njegovo srce je već ukrala simpatična brineta, a mladi Džinović ne krije koliko je zaljubljen, te je podelio i fotografija sa romantiče veče na kojoj je uživao sa lepšom polovinom. Mnogi su nakon ove objave komentarisali da izrasta u pravog džentlpena, ali i da postaje sve šarmantniji.

Slaganje sa sestrom

Pre dve godine osvano je zanimljiv snimak Džininog lajva iz velelepne vile na Instagramu, tokom kojeg se u kadru pojavio i Kan. Javnost je tada jednu od retkih prilika da ga vide, ali Harisovoj mezimici se nije svideo njegov postupak. Šaljivim tonom mu je rekla:

Kan Džinović
foto: Printscreen Instagram / dzinovic_kann

"Seljačino mala, nekulturna! Nauči da se ponašaš".

Harsiov odnos sa sinom

Haris poštuje odluku naslednika, te ga ne presira da se sa njim pojavljuje na nastupima i javnim događajuma, a jednom prilikom je govorio o roditeljstvu i vaspitavanju svoje dece.

– Mislim da sam okej tata. Oni više prave problema sami sebi nego mi njima. Ima mnogo stvari koje oni ne znaju, a misle da sve znaju. U naše vreme se znalo, kada dođe otac sa posla ne sme niko da mrdne iz kuće i to se danas promenilo, ali ne na dobro. U naše vreme znao se red. Ja ovoga mog kad nazovem i pitam šta radi, on kaže da uči i to je najveća podvala svakog deteta, jer zna da ću reći: "Bravo, uči, sve je super" - iskren je bio Haris.

1 / 7 Foto: ATA Images

Melina Džinović jednom prilikom otkrila da se deca, ipak, više pribojavaju njene reakcije.

Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani — priznala je Melina u ''Premijera — Vikend Specijalu''.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs