ZAVODILA JE OŽENJENE MUŠKARCE I RASTURALA TUĐE BRAKOVE: Sad čoveku kom je nekad MENJALA PELENE, u 50. hoće da rodi dete

Ljubavni život Larse Pipen ni danas ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Celebrities
11:49h
ZAVODILA JE OŽENJENE MUŠKARCE I RASTURALA TUĐE BRAKOVE: Sad čoveku kom je nekad MENJALA PELENE, u 50. hoće da rodi dete
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Larsa Pipen važi postala je jedna od najozloglašenijih ljubavnica. Njen ljubavni život ne prestaje da privlači pažnju, čak i danas, kada se skrasila kraj 17 godina mlađeg.

Larsa se udala za Skotija 1997. kada je ona imala 23 godine, a on 32. U to vreme, Skoti je bio na vrhuncu svoje košarkaške karijere — iste godine je osvojio svoju petu NBA titulu sa Čikago Bulsima.

Larsa Pipen
foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Tokom braka, Larsa i Skoti su dobili četvoro dece: Skotija mlađeg, Prestona, Džastina i Sofiju. Skoti takođe ima još četvoro dece iz drugih veza. Skoti i Larsa su 2016. podneli zahtev za razvod, ali su se kasnije pomirili. Sledeće godine primećeni su zajedno u Los Anđelesu.

Međutim, godinu dana kasnije, Larsa je ponovo podnela zahtev za razvod navodeći "nepomirljive razlike". Ovog puta, rastanak je bio zauvek. U decembru 2021. njihov razvod je okončan. "Sva pitanja su rešena sporazumno", rekao je Larsin advokat. "Stranke se sada fokusiraju na uspešno zajedničko roditeljstvo svoje preostale maloletne dece."

Larsa Pipen
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon razvoda, Larsa je imala kratke avanture, a onda je uplovila u vezu sa Tristanom Tompsonom, mužem Kloi Kardašijan.

"Viđala sam Tristana pre Kloi. Pre nego što su Kloi ili bilo ko od njih saznao da postoji", rekla je Larsa za podkast Hollivood Rav u novembru 2020. "Viđala sam ga, dovela sam ga u L.A., dovela sam ga na zabavu kod Kim Kardašijan. Ja sam ga upoznala sa svima njima."

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krajem 2020., Larsa je započela kratkotrajnu aferu sa košarkašem Maliko Bizlijem koji je u to vreme bio oženjen. Njegova žena je za preljubu saznala kada je videla njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Larsa se sada zabavlja sa Markusom Džordanom, sinom košarkaške legende Majkla Džordana, koji je godinama igrao sa njenim bivšim mužem Pipenom u Bulsima.

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njih dvoje su prvo tvrdili da su prijatelji, dok su kasnije isplivali detalji njihove ljubavne veze. Danas se hvale kako vode ljubav 5 puta dnevno, a često ističu da rade na tome da Larsa zatrudni i da Markusu rodi dete.

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, uprkos jakim emocijama, njihova veza je od samog početka na meti kritika, s obzirom na Larsin komplikovan odnos sa porodicom Džordan, zbog 17-godišnje razlike u godinama.

Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs