MUŽEVE MORAM DA GUGLAM KOLIKO SAM IH MENJALA, A SVOJE DEBELO TELO SAM MRZELA: Važila za FATALNU, pa uništila lepotu

Keri Katon, nekada fatalna plavuša na muzičkoj sceni, danas je neprepoznatljiva zbog nebrojano mnogo plastičnih operacije.

Celebrities
10:12h Autor:
MUŽEVE MORAM DA GUGLAM KOLIKO SAM IH MENJALA, A SVOJE DEBELO TELO SAM MRZELA: Važila za FATALNU, pa uništila lepotu
Keri Katon, Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Keri Katon početkom 2000-ih bila je deo jedne od najvećih pop-senzacija, britanske ženske grupe "Atomic Kitten", a onda su u njenom životu počeli da se ređaju skandali i pogrešni potezi koji su je sve više vukli na dno. Od čuvene slatkice postala je neprepoznatljiva osoba koja se borila sa brojnim porocima. Danas je ponovo pronašla svoju sreću u novom poslu i pored izabranika Rajana Mahoneja. Mada, ne prestaje da šokira izgledom, te najnovije slike svedoče da se opet podvrga estetskim zahvatima.

Naime, uslikana je kako napušta jednu bolnicu u Engleskog, a mogu se videti konci na obrvama i kapcima, te je malo ko uopšte prepoznao da je reč o čuvenoj plavuši.

Keri Katon
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno se prisetila i teškog djetinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio. Nakon što je završila sa muzičkom karijerom, kreće veoma loš period za Keli. Prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

- Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se "Atomic Kitten" raspao vratila sam se drogi - priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom, a mnogi smatraju da je preteranim odlaskom kod plastičara uništila svu prirodnu lepotu.

Keri Katon
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, pevačica je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a kaže da se sve to odrazilo i na njenu figuru.

"Videla sam svoje slike u bikiniju sa našeg odmora i da budem iskrena, mrzela sam ih. Iskreno sam mislila da su užasne i odvratne. To mi samo pokazuje da moram da pređem dug put da bih bila zadovoljna svojom kilažom u potpunosti."

Od tog momenta značajno je smršala. Velika prašina digla se kada je otkrila da je jedna od stvari koja joj je najviše pomogla injekcija popularna u Engleskoj, koja pomaže u skidanju viška. Nakon što je priznala da se, između ostalog, poslužila i tom prečicom, javnost se okrenula protiv nje. Međutim, Keri je pored injekcije potpuno promenila ishranu i svakodnevno vežba.

Keri Katon
foto: Profimedia

Nakon što je izgubila višak kilograma, podvrgla se liposukciji, operaciji zatezanja kože i stomaka, a nedavno je pokrenula i "Only Fans" nalog, gde pristup svom sadržaju naplaćuje 20 funti, čime se pohvalila na svom Instagramu. Na ovaj potez se odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga ko je bio na obe strane medalje - otišla u stečaj, postala milionerka, pa ponovno završila u bedi i ponovno postala milionerka. Ko to još može?", rekla je ova plavuša i dodala:

-Radite ono što volite i volite ono što radite.

Keri Katon
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Buran ljubavni život

"Imala sam veliki, masivni džuboks koji mi je poklonio Brajan, moj prvi suprug. Moram da guglam, jer ne mogu da se setim s kim sam bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih: 'Čiji si ti?' Smrtno je smešno, deca se zabavljaju time... Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, i u njemu je bila sva moja stara muzika... Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. Taj džuboks je vredeo oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za samo 1.900 funti - iskrena je bila Keri Katon.

Keli Katon
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prvi brak bio je sa Brajanom Makfidinom, bivšim pevačem irske grupe "Westlife". Venčali su se u januaru 2002, ali njihova potrajala je samo 4 godine. Tokom tog perioda, par je dobio dve ćerke, Lili Sju i Moli. Nakon razvoda Keri se brzo udala za taksistu Marka Krofta u februaru 2007, s kojim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa. Međutim i ovaj odnos doživeo je krah 2011. godine.

Keri nije gubila veru u ljubav, te je ponovo stala na ludi kamen 2014. godine sa ragbistom Džordža Keja. Kurna njihove ljubavi bila je ćerka Dilan, a iako se nadala da je ovoga puta pronašla pravom, već nakon godinu dana su se razišli.

1 / 5 Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džordž je preminuo 2019. godine zbog posledica predoziranja, što je bila duboko emotivna i teška situacija za Keri.

Čini se da je Keri konačno uplovila u mirnu luku sa verenikom Rajanom Mahonijem, koji je osam godina mlađi od nje. Ova veza traje već pola decenije, a nekadašnja pevačica je izjavila da je ovo najduža veza koju je ikada imala i da se sada oseća veoma srećno.

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo da pokušamo da budemo zajedno. Bog mi ga je poslao kad mi je najviše bio potreban, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja deca ga vole kao i ja", izjavila je Keri.

Upravo on joj je pomogao da skine višak kilograma i motivisao je da vodi zdtaviji način života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs