EMINU SVEKRVA TURKINJA U POČETKU NIJE MOGLA DA SVARI, PA SE DESIO OBRT: Imale su sličnu sudbinu, ali OVO više ne prašta

Uvek se pričalo da Emina Jahović nema dobar odnos sa bivšom svekrvom, ali je otkrila šta je ustvari istina

Celebrities
22:03h Autor:
EMINU SVEKRVA TURKINJA U POČETKU NIJE MOGLA DA SVARI, PA SE DESIO OBRT: Imale su sličnu sudbinu, ali OVO više ne prašta
Foto: printscreen/instagram

Emina Jahović je od 2008. do 2018. godine bila u braku s turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom. Par je dobio dvoje dece, Jamana i Javuza i, dok ih je bračna sreća služila, sve je bilo po pe-esu. Gostujući, međutim, nedavno u jednoj emisiji, pevačica se prisetila upoznavanja sa tada budućom svekrvom, po kom nije baš mogla da nasluti da će „stvari teći kao voda sa česme".

Svekrva Emine Jahović i pevačica imaju sličnu sudbinu kada je reč o muškarcima.

Vrlo mlada udala se za Mustafinog oca, vrlo brzo se i razvela od njega, zbog čega je razvila preterano zaštitnički stav prema sinu.

Kada se na sve to uzme vrtoglava popularnost koju on uživa više od dve decenije, nije za čuđenje što je svekrva Emine Jahović oduvek bila na oprezu, posebno prema devojkama svog jedinca.

Emina Jahović
foto: Instagram / yaemina

Prvog susreta sa Tulir pevačica se i dan-danas seća i tvrdi da joj nimalo nije bilo prijatno.

- Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala, to je bio pogled katastrofa - počela je priču Emina.

Emina Jahović
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

- Pri tom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena. Najbolja je baba na svetu, ali s obzirom na to da je Mustafa jedinac, a mene u životu stalno snalaze jedinci, ne znam zašto je to tako, u početku je imala odbrambeni stav ovo je moja teritorija… Kada nas je pogledala, odmah je trebalo da sa okrenemo i nestanemo.

Emina Jahović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Posle toga, međutim, nas dve smo postale jako dobre prijateljice. Ona je realna žena, dosta se trudila i mučila za Mustafu.

- Razvela se kada je imala 18 godina. Nije se ponovo udala, ne zato što je konzervativna nego zato što ima neka svoja pravila u životu.

Emina Jahović
foto: Dragan Kadic

- Ona je imala posle toga jednu ljubav, za koju je htela da se uda, ali nešto tu nije… Ona je zapravo tražila nekoga ko će Mustafi da bude figura, nije to našla i ceo život je posvetila detetu - ispričala je Emina o svekrvi u kratkim crtama u emisiji Goce Tržan i sve iznenadila iskrenošću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs