SLOBODAN LJUBI 23 GODINE MLAĐU I IMA 6 DECE: Jelenu je sin gledao kako se porađa, a posle 2 sata je pokazala da je ZMAJ

Glumac Slobodan Ćustić ima šestoro dece iz dva braka i kaže da se svi sjajno slažu

Porodica
21:31h Autor:
SLOBODAN LJUBI 23 GODINE MLAĐU I IMA 6 DECE: Jelenu je sin gledao kako se porađa, a posle 2 sata je pokazala da je ZMAJ
Foto: preentscreen/Youtube

Sinovi Slobodana Ćustića iz prvog braka, Nikola i Ljubomir, odrasli su ljudi koji imaju svoje porodice. Sa drugom suprugom Jelenom ima četvoro dece - Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Slobodan Ćustić je od svoje druge supruge stariji 23 godine, a Jelena je njihovo dvoje mlađe dece rodila kod kuće, o čemu je i sama jednom prilikom javno govorila.

Slobodan Ćustić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima 5 godine, a najstariji 42. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko - rekao je poznati glumac u jednoj emisiji pre godinu dana.

Jelena je ispričala kako se desio porođaj kod kuće

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila ‒ pričala je Jelena nakon što je prvi put iskusila porođaj u svom domu, dodajući da je bila okružena najmilijima, rekla je za Hello.

Slobodan Ćustić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Njen sin Vasilije je gledao porođaj

- Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa - ispričala je Jelena, koja posle porođaja kod kuće nije išla u bolnicu.

Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio - rekla je supruga Slobodan Ćustića svojevremeno, a preneo Hello.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs