ZAVELA NAJVEĆEG FRAJERA KAD JE IMAO 8 GODINA, PA OD NJEGA "NAPRAVILA KRPU": Kažu da je samo ONA mogla da im rasturi brak

Ljubavna priča Lise Bonet i Džejsona Momoe, prepuna je uzbudljivih detalja.

Celebrities
ZAVELA NAJVEĆEG FRAJERA KAD JE IMAO 8 GODINA, PA OD NJEGA "NAPRAVILA KRPU": Kažu da je samo ONA mogla da im rasturi brak
Foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica Lisa Bonet podnela je papire za razvod dve godine nakon što se rastala od miljenika žena Džejsona Momoe, a kada su pre dve godine objavili odluku o raskidu, mnogi su bili šokirani.

Naime, njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova, u čijem braku nije bilo trzavica, barem ti detalji nikada nisu izašli u javnost.

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima... Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", napisali su oni tada.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

Dugo se šuškalo da se ljubavni par pomirio, međutim, sada su podneli zahtev za razvod.

Početak fatalne ljubavi

Naime, kada je imao samo 8 godina, Džejson je prvi put na televiziji ugledao glumicu Lisu Bonet. Dečak je uvereavao sebe da će je kad tad osvojiti i oženiti. Niko nije slutio da će se to jednog dana stvarno i dogoditi.

Tokom osamdesetih, Lisa Bonet bila je jedna od najvećih televizijskih zvezda. Serija "The Cosby Show" u kojoj je igrala imala je milionski broj fanova, a među njima bio je i budući holivudski glumac Džejson Momoa. Iako je 12 godina starija od njega, Džejson je verovao da je ona njegova sudbina.

Lisa Bonet, Džejson Momoa
foto: Profimedia

"Oduvek sam želeo da je upoznam. Ona je za mene uvek bila kraljica", otkrio je Džejson u jednom intervjuu.

Godine 2005. Džejson je slučajno sreo Lisu i nije želeo da propusti priliku o kojoj je već godinama sanjao. Lisa je bila očarana njegovoj posvećenosti njoj i pogledom punim ljubavi koji joj je upućivao.

"Ljubav se rodila istog trenutka i postala je velika, a on nije pobegao kao što mislim da većina muškaraca pobegne. Praktično me je pokupio i prebacio preko ramena, kao neki pećinski čovek", otkrila je Lisa.

Njihova veza počela je nedugo nakon prvog susreta, ali venčali su se tek 2017. godine, čak 12 godina kasnije.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Džejson je prihvatio Lisinu prošlost i njenu porodicu. Naime, glumac je postao veoma blizak sa Lisinom ćerkkom Zoe, koju je rodila bivšem mužu Leniju Kravicu, sa kojim je takođe izgradio sjajne odnose.

Lisina ćerka i Džejson toliko se vole i slažu, da ga je Zoe prozvala "tata medved".

Lisa je Džejsonu rodila dvoje dece, ćerku i sina. A svojevremno je govorio da je tajna njihovog srećnog braka to što je on i dalje jednako lud za njom.

"Moja žena je moja kraljica. Ako tretirate svoju ženu kao boginju, brinete o njoj i podržavate je, bićete srećan čovek", rekao je Momoa.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

I Lisa je za supruga imala reči hvale.

"On je alfa mužjak koji će sve uraditi za porodicu i ljubav. On je redak oblik istinske muškosti u današnje vreme, on je vođa, ali je i vrlo velikodušan i nežan", rekla je Lisa o svom mužu.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

A pojedini svetski mediji za iznenadni rastanak Džejsona i Lise okrivili su glumčevu koleginicu - kontraverznu Amber Herd, s kojom je popularni Akvamen navodno nastavio da se viđa i nakon snimanja pomenutog ostvarenja.

Zbog svega što je pričao, proglašen je za "najvećeg papučara Holivuda", te su se čak mogli pročitati i užasni komentari da je od "najboljeg frajera napravila krpu".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs