MARKO JE SADA MIA I ŽIVI SVOJ ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA: Evo kako izgleda naš dizajner posle operacije promene pola

Marko Mitanovski sada je Mia i sada uživa u svakom momentu svog novog života

Celebrities
Autor:
MARKO JE SADA MIA I ŽIVI SVOJ ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA: Evo kako izgleda naš dizajner posle operacije promene pola
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Srpski modni dizajner Marko Mitanovski doživeo je svetsku slavu 2009. godine kada je kao mladi umetnik dobio priliku da osvoji svet. Pre nekoliko godina povukao se iz javnog života i nastavio da gradi karijeru van prostora naše zemlje. Poznat je i po tome što je, između ostalog, sarađivao sa Lejdi Gagom.

Marko Mitanovski se pre par godina podvrgao operaciji promene pola, a u tom procesu je promenio i ime pa se danas zove Mia.

Mia se ne oglašava toliko u javnosti i retko postavlja fotografije, ali na onim koje se mogu videti jasno je u kakvu se labudicu se pretvorila.

Danas je žena koja lepotom obara s nogu, a sudeći po fotografijama, konačno uživa u životu o kakvom je oduvek maštala.

Njene objave odišu pozitivnošću, a osmeh sa lica ne skida, te ostaje samo da se nadamo da ćemo uskoro videti i neku njenu novu kolekciju, s obzirom da je to najavila još davnih dana.

Komentari podrške nisu izostali. "Prelepa", "Sijaš", "Jako si lepa", "Fascinantno! Predivan opis", "Zanosno, bravo", "Kakva si mačka"... Miu su podržale i brojne javne ličnosti poput Ide Prester, Verice Rakočević i mnogih drugih, prenosi Pulsonline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs