ZAŠTO SE MIKA I GIBA KRIJU OD JAVNOSTI I ZAŠTO NE DOLAZE U SRBIJU: Njihova majka je jako bolesna, a ovo je rekla o NJIMA

Priča se da su Mika i Giba promenili pol i da se sada zovu Ana i Ivana, te da jedna od njih i udata

Celebrities
13:09h Autor:
ZAŠTO SE MIKA I GIBA KRIJU OD JAVNOSTI I ZAŠTO NE DOLAZE U SRBIJU: Njihova majka je jako bolesna, a ovo je rekla o NJIMA
Foto: Printscreen/instagram/gibavasic

Mika i Giba Vasić su blizanci koje je Srbija upoznala u rijaliti šou Veliki brat. Nedugo posle njih, u šou su ušli i njihovi roditelji. Ova neobična porodica u Srbiji je ostala upamćena kao veoma iskrena i simpatična.

Ali godinama posle, život im je postao veoma težak. Tako je Rada pre par dana pratioce na društvenim mrežama obavestila o tome da joj se vratio rak, te je zbog terapija ostala bez kose. Ona se ovom prilikom svima obratila za novčanu pomoć i istakla da je i njen muž jako bolestan jer su mu otkazali bubrezi.

"'Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo, nisam htela da se pojavljujem bez kose, vrlo se loše osećam. Jako mi je teško, idem na jake hemoterapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet'', ispričala je u videu Rada.

@rada_rade01

ovom prilikom zelela bih svima da cestitam Novu Godinu u Malo drugom Izdanje 🫣

♬ original sound - Rada Rade Vasic👑

Nije poznato da li su sa njima njihovi sinovi, Mika i Giba i gde se oni trenutno nalaze.

Pre četiri godine na Fejsbuku se pojavila fotografija na kojoj je Mika obučen u ženu. Tada je negirao da se radi o njemu, a slične su izjave davali i njegovi roditelji Rada i Rade Vasić.

"Vidi se iz aviona da to nisam ja. Neko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako obukli. Nemam potrebe da se oblačim u ženu", izjavio je tada Mika, koji je rekao da ne razmišljaju o promeni pola kako su mediji pisali, pa dodao:

"Malo smo u Srbiji, malo u Nemačkoj, a malo u Austriji. Trošimo pare od Velikog brata. Ima se, može se", rekao je tada Mika.

Međutim, 2018. godine, nešto pre ulaska u rijaliti “Zadruga”, blizanci su najavili promenu pola ako dobiju dobar honorar.

mika i giba vasić, Mika i Giba
foto: Kurir/ M.T.

"Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, ali to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako plate napravićemo šou kakav nisu imali. Kada je mogao Brus Džener promeniti pol, što ne bismo mogli i mi", rekli su Vasići za Informer.

I reklo bi se da su ostvarili svoje želje, jer je pre par meseci ekipa Kurira ekskluzivno zabeležila fotografije na kojima se vide Mika i Giba u ženskoj garderobi, a duga raskošna kosa učinila je da izgledaju neprepoznatljivo.

Naime, fotografije su nastale ispred gradske opštine u kojoj se jedna od njih venčala za Nemca. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice, saznaje Kurir.

Mika i Giba promenile su imena, a danas se zovu Ana i Ivana.

Mika i Giba, mika i giba vasić
foto: Kurir/ B.R.

Njihova majka Rada, ispričala je jednom prilikom da su njeni sinovi rođeni kao takvi i da ona nikako nije mogla da utiče na to kako se oni osećaju.

"Ja kao majka... Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: "O, Bože, da li sam nešto zgrešila?". Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga: "Vidi ovaj je kao žensko, gej!"", ispričala je ona jednom prilikom i dodala:

"Oni su rođeni takvi... Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla - ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca".

Inače, nakon vesti da su Mika i Giba sada Ana i Ivana, njihova majka Rada oglasila se za Kurir, te je kratko i jasno prokomentarisala: "Samo nek su žive i zdrave!".

Kako je nedavno rekla oni su svoju promenu pola krile iz jednog jedinog razloga.

- One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju. Ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra, otkrila je Rada.

Ona je navela tom prilikom da njen zet ne zna da je njegova žena nekad bila muško:

- Obe imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je auto-mehaničar u "Mercedesu". Isto su godište. Njega nismo upoznale, samo preko video-poziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspe, oni će se venčati. Pokazaću vam zeta, ali nemojte da mu pokažete baš celo lice. Neko će videti u Nemačkoj, pa će mu pokazati. Belaj bi nastao. On malo razume srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promenila pol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćera je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i sa Anom. Eto, to je glavni razlog - ispričala je Rada za Kurir.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs