SVI SU MISLILI DA MOMČILO OTAŠEVIĆ IMA BRAK IZ SNOVA, A ONDA SE SAZNALO DA JE SVE ILUZIJA: Evo šta radi posle razvoda

Mnogi se pitaju šta Momčilo Otašević radi posle razvoda, a čini se da se više nego ikad posvetio deci.

Celebrities
SVI SU MISLILI DA MOMČILO OTAŠEVIĆ IMA BRAK IZ SNOVA, A ONDA SE SAZNALO DA JE SVE ILUZIJA: Evo šta radi posle razvoda
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Prošlo je više od godinu dana od razvoda Momčila Otaševića i Jelene Perčin, koji je podigao veliku prašinu u javnosti. Njih dvoje su važil za jedan od najskladnijih parova, a onda je Jelena otkrila da je zapravo sve to bilo samo iluzija.

- Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila. - ispričala je Jelena tada za Gloriu.

Mnogi su pokušali da shavate šta je pravi uzrok kraha velike ljubavi, a šuškalo se i da je Momčilo varao Jelenu sa koleginicom Anom Uršulom Najev, međutim, ona je odmah to i demantovala.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević
foto: Printscreen Instagram/gloria.hr

Momčilo je nedavno za magazin Gloria priznao da mu je bilo veoma teško.

- Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta - rekao je Otašević.

Ipak, kako ističe, nakon što je dobro promislio o svemu, shvatio je da u pitanju najbolja moguća odluka za porodicu.

- Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rešenje za decu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da olajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promena je ogromna, a deca su sad na prvom mestu - naglasio je glumac.

Momčilo Otašević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Momčilo je u istom intervjuu otkrio da najviše uživa da s decom provodi vreme u rodnoj Crnoj Gori.

– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju, kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori – ispričao je ponosni tata.

Inače, Momčilo i Jelena venčali su se 2018. godine, a u braku su dobili dvoje dece - Mašu i Jakšu. Njih dvoje su često bili meta komentara budući da je Jelena od Momčila starija 9 godina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs