MONIKA BELUČI ODUŠEVLJENA LEPOTOM ČUVENE SRPKINJE: Mnogi komentarišu da je i zakopčana do grla lepša od nje

Monika Beluči oduševljena je lepotom Slobode Mićalović, te nije štedela komentare na njen račun.

Celebrities
MONIKA BELUČI ODUŠEVLJENA LEPOTOM ČUVENE SRPKINJE: Mnogi komentarišu da je i zakopčana do grla lepša od nje
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sloboda Mićalović slovi za jednu od najlepših srpskih glumica, koje krasi prirodna lepota. Mnogi su je svrstavali među najlepše glumice sveta, a na njenu lepotu i šarm, ni Monika Beluči nije ostala ravnodušna.

Naime, Sloboda je na svom Instagramu dodala nesvakidašnju fotografiju, koja je oduševila javnost. Među onima koji su oduševljeno komentarisali fotografiju, našla se i Monika Beluči, koja je glumici u komentar ostavila srce.

Međutim, nije prvi put da Monika komentariše Slobodine fotografije, a poznato je i da imaju veoma blizak odnos.

Sloboda je jednom prilikom otkrila da je od Monike pokupila nekoliko trikova za negu, budući da su radile zajedno.

"Kada smo radili film Na Mlečnom putu, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena. Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo.", rekla je Sloboda.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs