SKORO 10 GODINA JE ŽIVELA SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Kad je umro, njegova žena nasledila je sve, a njoj nije ostavio NIŠTA

Ljubavna priča Ane Bekute, protkana je zanimljivim i romantičnim detaljima.

Celebrities
09:52h
SKORO 10 GODINA JE ŽIVELA SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Kad je umro, njegova žena nasledila je sve, a njoj nije ostavio NIŠTA
Foto: ATAImages

Čuvena pevačica, Ana Bekuta iza sebe ima blistavu karijeru koju je gradila isključivo talentom i moćnim vokalom. Privatni život držala je daleko od očiju javnosti, a uprkos tome, mnogi su bili zainteresovani za njen ljubavni život.

Poznato je da je Bekuta dugi niz godina bila u ljubavnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, a njihovu ljubavnu idilu prekinula je njegova smrt. Međutim, pre nego što je upoznala Mrku, pevačica je čak deset godina živela sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom u vanbračnoj zajednici.

Ana Bekuta
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Upoznali su se 1981. godine kada je Predrag Vujić oformio bend i raspisao konkurs za pevačicu na koji se javila Ana Bekuta. Ansambl je dobio ime "ANABE", a uz Predraga, Ana je počela ozbiljno da se bavi muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i brzo počeli da žive zajedno.

1991. prekinuli su vezu, a naredne godine je Ana napustila i bend. Nakon Predraga, pevačica je bila u vezi sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem.

Kada je počela vezu sa Mrkom, Ana je bila slobodna žena, ali su priče počele da budu sve glasnije kada se saznalo da je Milutin oženjen Draganom Mrkonjić,a da istovremeno ima vezu sa pevačicom. Godine su prolazile, a njih dvoje nisu marili za zlurade komentare kojih nije bilo malo.

Ipak, u nekoliko navrata govorili su o svojoj ljubavi, a Milutin je više puta objasnio zašto se zakonski nikada nije razveo od svoje supruge. On je objasnio da nije želeo razvod jer je on Dragani sve što ima. U skladu sa tim, nakon njegove smrti, pre dve godine, sva njegova imovina ostala je njegovoj zakonitoj ženi. Ana nije dobila ništa. Tim povodom se jednom prilikom na društvenim mrežama oglasila i sama Ana.

Ana Bekuta
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

- Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju - objasnila je Ana, pa je dodala:

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta
foto: ATA Images

- Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne biste tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs