BILA JE NALEPŠA DEVOJČICA NA SVETU VEĆ SA 6 GODINA, PA PROŠLA KROZ GOLGOTU: Proglasili je ludom, a sada je još FATALNIJA

Tilan Blondo i dalje nosi ponosno titulu najlepše na svetu, a izvajanim telom i posebnim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi.

Celebrities
03:18h Autor:
BILA JE NALEPŠA DEVOJČICA NA SVETU VEĆ SA 6 GODINA, PA PROŠLA KROZ GOLGOTU: Proglasili je ludom, a sada je još FATALNIJA
Tilan Blondo, Foto: Prinstscreen Instagram/Thylane Blondeau

Manekenka Tilan Blondo (22), jedna od najlepših devojaka sveta, trenutno uživa na plaži u Miami Beach na Floridi. Paparaci je, čini se, prate u stopu, te su zabeleželi neodoljivo seksepile prizore ove fatalne Francuskinje.

Nekad najlepša devojčica na svetu pokazala je savršenu liniju u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a nosila je i crne naočare za sunce. Odnedavno je promenila i frizuru, te sada nosi duži paž koji joj fenomenalno stoji po mišljenju brojnih modnih stručnjaka.

Tilan Blondo
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Tilan Blondo još od 2007. godine nazivaju „najlepšom devojčicom na svetu“ i taj laskavi nadimak nije dobila tek tako. Modeling karijeru započela je sa četiri godine, dok je prvu naslovnicu krasila sa šest, a te fotografije brzinom svetlosti obišle su svet.

Slatka devojčica upadljivih plavih očiju postala je zvezda modne industrije još u detinjstvu, a imala e svega 6 godina kada je proglašena najlepšom.

Tilan Blondo
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kao ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi bila je izložena javnosti i tako skrenula pažnju zbog svoje nesvakidašnje lepote. Imala je samo 4 godine kada je njenim ponuđeno da se pojavi na reviji Žan Pol Gotjea, što su oni oberučke prihvatili.

Sa 9 godina krasila je naslovnicu francuskog "Voga", a zbog odeće za odrasle i šminke mnogi su žestoko osudili časopis za hiperseksualizaciju dece. Zahvaljujući upadljivim plavim očima i neodoljivoj lepoti osvojila je modni svet.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Danas ima 22 godinu i bavi se modelingom, a njena nesvakidašnja lepota i danas očarava svet. Potpisala je ugovor za " "L’Oreal", a poseduje i svoju modnu marku "No Smile Clothing" koja prodaje ogrtače za kupanje i sportsku opremu. Njeno bogatstvo procenjuje se na preko 4 miliona dolara i jedna je od najuspešnijih francuskih manekenki.

Britanski TC Candler 2018. godine proglasio ju je opet najlepšom ženom na svetu, pa je tako ponovila laskavu titulu.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama. Ali, izgleda da se u poslednje vreme primirila, te posvetila isključivo porodici, prijateljima i poslovnim poduhvatima.

Na Instragramu je prati skoro 8 miliona ljudi, sa kojima deli svoje fotografije, kako modne, tako i one sa putovanja i trenutke uživanja.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ozbiljan zdravstveni problem

Prelepa manekenka u toku 2020. godine imala je nekoliko operacija zbog problema i komplikacija sa cistama na jajnicima, a takvi problemi se sve češće javljaju kod pripadnica lepšeg pola. Osećala je da nešto nije u redu, iako je nekoliko lekara ubeđivalo da preteruje, te da nije dobro psihički.

- Tri meseca nakon toga, stomak je opet počeo da me boli. Svi smo mislili da je to zbog operacije. Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi" - otkrila je tada svojim pratiocima na društvenim mrežama i dodala:

- Stomak me je neizdrživo boleo. Rekli su mi da će sve biti u redu, da imam malu cistu i da ću ići na kontrolu za dva do tri meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog lekara Olivijea Kadoša, koji je odmah video cistu od 5 ili 6cm koja stoji uz moj jajnik. Poslao me je na snimanje i sat vremena nakon toga me je pozvao i rekao mi da hitno moram na operaciju. Danas mi je konačno bolje i konačno sam slobodna. Počela sam da i sama mislim da sam luda i da sve umišljam. Drago mi je što nisam odustala u traženju pomoći - zaključila je.

A za sve žene imala je važnu poruku:

- Iz ovoga sam naučila da, ako vas nešto boli, ne treba da ignorišete bol. Ne odustajte, tražite mišljenja više lekara sve dok ne naiđete na onog koji će vam rešiti problem. Svaki bol, pa i onaj najmanji, signalizuje da nešto nije u redu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs