SPAVALA JE 100 OŽENJENIH MUŠKARACA: Evo zašto je obasipaju skupim poklonima, o kojima njihove žene mogu samo da sanjaju

Ljubavnica koja je spavala sa 100 oženjenih muškaraca dobija skupe poklone, o kojima njihove žene sanjaju.

Lifestyle
SPAVALA JE 100 OŽENJENIH MUŠKARACA: Evo zašto je obasipaju skupim poklonima, o kojima njihove žene mogu samo da sanjaju
Foto: Printscreen Instagram / gweneth_jsm

Profesionalna ljubavnica kaže da je njeni oženjeni ljubavnici obasipaju skupim božićnim poklonima, a na listi se našlo mnogo luksuznih pokona. Do sada je dobila dizajnerski donji veš, skupa krzna, automobil, pa čak i put u Kostariku od 6.300 dolara.

Gvinet Li, koja je decenijama bila ljubavnica, stručnjak je za pronalaženje "bogatih" muškaraca koji mogu da podrže njen ekstravagantni način života.

"Mogu da radim šta god hoću, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja – i što je najvažnije, sve besplatno", drsko je izjavila Li (54) u intervjuu za Džem pres.

Gvinet Li
foto: Printscreen Youtube / This Morning

Ljubavnica koja živi u Kaliforniji trenutno se viđa sa pet oženjenih muškaraca — uključujući i jednog koji je trenutno u procesu razvoda. Li kaže da služi kao "emotivni odmor" za svoje muške ljubavnike, koji su više nego srećni da troše mnogo na poklone kako bi je usrećili.

"Za ovo putovanje u Kostariku platila su mi dva različita ljubavnika", izjavila je.

"Jedan je keširao letove, tako da sam mogla da putujem poslovnom klasom, a drugi je platio ceo aranžman, tako da je to bila kombinacija."

Ljubavnica slavi rođendan u novembru i kaže da je od tada do 25. decembra poklona na pretek.

"Uglavnom dobijam cveće i parfeme, bilo šta tako lepo, kao i skupo donje rublje i čarape. Neko mi je jednom poklonio i automobil", ispričala je.

Li je jednom dobila bundu za Božić, ali obično napravi listu želja koja sadrži odeću i nakit od kojih njeni ljubavnici mogu da biraju.

Gvinet Li
foto: Printscreen Instagram/ gweneth_jsm

"Ja sam u divnom novom domu i zaista se bavim umetnošću, tako da je i to na mojoj listi", izjavila je.

"Moram da vežbam odvojenost", objasnila je. "Ne želim da postanem komplikacija za njih, dešava se da se u vezu uključe emocije, pa ponekad moram da napravim korak unazad."

"Biti ljubavnica znači da se zabavite, ali i da stvorite sigurno utočište za oboje da uživate u malom bekstvu", dodala je lepotica. "To je jednostavno. Žena = majka dece, ljubavnica = poverljiva osoba", zaključila je ona, piše New York Post.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs