SAMA JE PODIZALA I ODGAJALA ĆERKU KOJU JE S BOLOM SAHRANILA: "Nismo uspele, sunce moje, Bog te je uzeo k sebi u zagrlj"

Jugoslovenska pevačica imala je uspešnu decenijsku karijeru, ali i tragičan život koji je ostavio ožiljan ne njenom srcu

Celebrities
11:42h Autor:
SAMA JE PODIZALA I ODGAJALA ĆERKU KOJU JE S BOLOM SAHRANILA: "Nismo uspele, sunce moje, Bog te je uzeo k sebi u zagrlj"
Foto: preentscreen/Youtube

Meri Cetinić svojim jedinstvenim glasom obeležila je jednu eru, a karijeru je započela još kao tinejdžerka, kada je imala samo 14 godina. Karijeru je gradila isključivo na svom glasu, a veliku popularnost stekla je u grupi "More", a nešto kasnije započela je solo karijeru.

Meri Cetinić
foto: Printscreen/youtube

Na nastupe je kasnije Meri često vozila sama, a jedna takva vožnja umalo je stajala života. Nakon nastupa u Dubrovniku sela je u auto za Split, počela je kiša i ona je na krivini izgubila kontrolu i sletela u provaliju.

- Dok je auto nekontrolisano jurio u provaliju, ja sam ispala iz auta. Ostala sam da sedim na toj padini gledajući kako auto juri nizbrdo još 30 metara. Imala sam samo malu povredu iznad oka, neko me s neba sačuvao, drukčije ne mogu da objasnim kako sam ispala iz auta niti kako sam preživela - ispričala je jednom Meri.

Već tada je bila samohrana majka Ivani koja je tokom njenog višemesečnog boravka u Americi bila predškolac. Pevačica se razvela još kad je Ivana imala godinu-dve jer njen tadašnji suprug nije imao razumevanja za muziku.

Često je vodila ćerku na turneje, njena mezimica nasledila je talenat za muziku od nje, pa su tako 2014. godine snimile album "Dozovoli mi". Sedam godina kasnije, Ivana je preminula nakon borbe sa opakom bolešću.

Njena mezimica nasledila je talenat za muziku od nje, pa su tako 2014. godine snimile album "Dozovoli mi". Sedam godina kasnije, Ivana je preminula nakon borbe sa opakom bolešću.

- S neizmernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučeru KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja predivna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki muzički talenat i humor činile su naš život srećnim, prepun ljubavi… Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvezdama a tvojoj neutešnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano ‘mami, I love you’ odzvanjaće u mom srcu zauvek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi - napisala je neutešna pevačica tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs