HARALA JE 90-IH, VENČALA SE U EMISIJI SA KOLEGOM: Ella B ima četvoro dece, radi u auto-industriji i muzika je prošlost

Dok se mnogi pitaju gde je i kako danas izgleda Ella B, ona je svoj život izgradila u Nemačkoj

Celebrities
11:36h Autor:
HARALA JE 90-IH, VENČALA SE U EMISIJI SA KOLEGOM: Ella B ima četvoro dece, radi u auto-industriji i muzika je prošlost
Foto: Preentscreen/TikTok, preentscreen/Youtube

Ella B, čije je pravo ime Brankica Čebalović, harala je scenom devedesetih, a onda se udala za densera Ljubu iz grupe "Beat street", preselila se u Nemačku i danas ima četvoro dece.

- Devedesete su za mene bile najlepše. Putovali smo svuda dok smo se bavili muzikom, ali smo shvatili da slava nije sve na svetu. Deca su moj pokretač za sve u životu. Sada radim u auto-kući, moj posao nema veze sa muzikom - rekla je vlasnica hita "Ajkula".

Lepa plavuša i vlasnica hitova "Ajkula" i "Kamikaze", Brankica Buljovčović i jedan od osnivača grupe "Beat street", Ljubomir Cebalović svoju ljubav su krunisali brakom na jako neobičan način.

Ella B
foto: preentscreen/Youtube

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji "48 sati svadba", dok ih estrada više ne zanima.

Napustili su Srbiju, žive u Štutgartu i imaju četvoro dece, Kristijana, Aleksandra, Danijela i Tamaru, dok se Ella u potpunosti posvetila porodici.

Na novoj životnoj adresi započeli su i potpuno nove karijere, a kako kažu, deca i ne znaju kakvu popularnost su uživali u mladosti.

- Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put - rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

Ella B
foto: Preentscreen/TikTok, preentscreen/Youtube

- Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Ella B se dosta promenila, iako mnogi komentarišu da je i dalje ostala prirodno lepa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs