LJUBAVNICA GORDONA REMZIJA IZAŠLA U JAVNOST I PRIZNALA SVE: "7 godina sam VODILA LJUBAV S NJIM, dok je on LAGAO ŽENU"

Gordon Remzi je nedavno dobio šesto dete sa suprugom Tanom, a po prvi put njegova ljubavnica je izašla u javnost sa svojom pričom

Celebrities
10:27h Autor:
LJUBAVNICA GORDONA REMZIJA IZAŠLA U JAVNOST I PRIZNALA SVE: "7 godina sam VODILA LJUBAV S NJIM, dok je on LAGAO ŽENU"
Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubavnica Gordona Remzija, popularnog kuvara, u velikoj ispovesti za strane medije, priznala je koliko su dugo ona i kuvar bili u vezi i kako je sve počelo.

"Ušuškana u naručje jakog i visokog plavokosog muškarca bila sam presrećna. Deset dana pre Božića 2007. godine, svako ko bi nas video pretpostavio bi dve svari: da smo u vezi i da spavamo zajedno.

Dok je poslednja pretpostavka bila definitivno tačna, prva sigurno nije.

Nisam ponosna što to kažem, ali čovek koji me grlio bio je Gordon Remzi, veoma oženjen čovek sa Tanom Remzi, ženom koja mu je do tada rodila četvoro dece.

Gordon Remzi
foto: Profimedia

Imala sam oko tridesetak godina i živela sam u Los Anđelesu, a u to vreme Gordon je bio u gradu i snimao TV seriju Paklena kuhinja. Doneo mi je božićni poklon, da me časti jer smo upravo proslavili 7 godina zajedno.

Ubedila sam sebe da je čitava afera sa njim divna zabava.

Imala sam 37 godina i veza sa njim mi je bila najduža i svakako najzabavnija. Ali osećala sam se i usamljeno. Prethodnih 6 božića sa provela sama, a nijednom do tada se nisam probudila pored muškarca kojeg volim. A sada je on bio tu i ja sam bila presrećna.

Božić ti nije bog zna šta ako si u vezi sa oženjenim muškarcem. Koliko god da verujete da vas voli, on će uvek taj dan da provede sa svojom ženom i decom.

Svakog božića sam se preispitivala šta sam to uradila sa svojim životom. Provodila sam dane čekajući na muškarca koji je bio sasvim zadovoljan sa svojim životom.

Koliko god mu je bilo lepo sa mnom u hotelskim sobama, on mi nikad nije obećao budućnost.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

I tokom usamljenih noći često sam sumanuto na internetu čitala sve ono što sam mogla da nađem o njemu. Da vidim sa kim je, gde je, kako provodi vreme...

Imala sam lepu karijeru, volela sam jednog muškarca, ali realnost je bila da sam od njega dobijala samo mrvice.

Gordon i ja smo se upoznali u zimu 2001. godine. Imala sam 31 godinu i radila sam u kompaniji koja iznajmljuje limuzine. Gordon je imao 36 godina i bio mi je poznat. Kada smo se upoznali to prvo veče, ništa se nije desilo osim što je tražio i dobio moj broj telefona.

Godinama koje su usledile svesno sam izabrala da budem anonimna ljubavnica.

Kada bi me zvao uvek sam bila vedra, nasmejana i raspoložena. Nikad mu nisam priznala koliko me frustrira ova veza i moj status ljubavnice.

žena, ilustracija, srce, tuga, slomljeno srce
foto: Shutterstock

Prestala sam da se viđam sa Gordonom 2008. godine kada je naša sedmogodišnja afera postala javna nakon što je jedan medij objavio priču o nama. Imala sam 38 godina, bila sam konačno starija i mudrija.

On je negirao da me je poznavao i da smo bili u vezi.

Danas imam 53 godine i veoma sam srećna. Ljubavi mog života male krznene životinjice sa mekim šapama. Udomila sam 3 psa koja obožavam. Živim u porodičnoj kući, uživam u seoskom životu sa svojim dragim roditeljima i Božić je sada vreme da se prisetim zašto sam zahvalna. Fokusiram se na ono što imam, a ne na ono što nemam.

Nemam potrebu za muškarcem u životu, ali da sam upoznala nekoga, pobrinula bih se da to bude neko ko nije u braku. Nikada više ne bih imala aferu, od toga ništa dobro ne može proizaći."

(Stil/ DailyMail)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs