SVI JE PROZIVALI ZBOG DEBLJINE, A ONA POSTALA FATALNA: Mislila da se udala za SAVRŠENOG, svekrva je razvela na ŠOK način

Indi je konačno progovorila o krahu njenog braka i sve je frapirala priznanjem zašto se razvela posle samo 3 meseca.

Celebrities
16:37h Autor:
SVI JE PROZIVALI ZBOG DEBLJINE, A ONA POSTALA FATALNA: Mislila da se udala za SAVRŠENOG, svekrva je razvela na ŠOK način
Indira Aradinović, Foto: Printscreen Instagram / indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović ima veoma turbulentan privatni život, te je mnogo puta do sada šokirala, ali i zaintrigirala javnost. Vlasnica čuvenog hita "Bato, bre" prošle godine se u tajnosti udala za biznismena iz Danske, a onda je nakon svega tri meseca pokrenuila i brakorazvodnu parnicu. Iako je isticala da je u putanju velika i prava ljubav o kojoj je oduvek maštala, kako naglašava, njegovu su uspeli da ih rastave.

Njeno prvo pojavljivanje bilo je na audiciji za "Zvezde Granda" 2003. godine, međutim tada nije bila zapažena. Ali, nije odustajala od svojih snova i ponovo se vratila na scenu i to sa albumom "Indy", što se pokazalo kao pravi potez. Čak nekoliko hitova se odmah izdvojilo: "Na rate", "Bela haljina", "Pipni mi ruke" i "Relativno".

Pevačica zanosnih oblina sa prelepom kosom i osmehom tada je bila pravo osveženje na muzičkom nebu. A ne krije da joj je i gluma velika ljubav, te da bi volela da se oproba na filmu.

Indi je ostala zapažena i zbog čestih promena izgleda, a poznato je kako je imala veliki problem sa kilažom pre nekoliko godina. Posle brojnih neuspelih dijeta, rešila je da višak kilograma skine operacijom želuca, što je umalo koštalo života.

Sa druge strane, ni porodični skandali Indi nisu strani. Naime, odnos sa sestrom Editom isprepletan je raznim situacijama, a poslednja u nizu je sve ostavila bez teksta - potukle su se na ulici.

- Obe smo krive. Bio je samo loš period, nas dve će to proći do marta, tako kaže naš astrolog, tako da, trebalo bi da bude sve dobro u budućem periodu. Oko gluposti je počelo. Ovo nije prvi put da se mi posvađamo! Ona meni može da uradi šta god hoće, ne znam za nju, ali kao starija sestra joj dajem dozvolu i to je to - prokomentarisala je Indi.

Konflikt sa koleginicom

Pre više od 14 godine Indi, koja se potpuno transformisala, je bila deo skandala o kojem su brujali svi mediji iz regiona! Naime, na Grandovom festivalu 2008. pevačica se potukla sa koleginicom Minom Kostić. Povod sa fizički obračun je bio navodno taj što se, kako se u tom momentu pisalo, Indi zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom.

Bruna razvod

Iako je do sada čuvala ljubavni život kao zmija noge, rešila je da podeli sa narodom sve ono što joj leži na duše. Otvoreno je pričala o krahu braka, kao i o glavnom krivcu.

- On, ali zbog njegove majke i ćerke, jer su one jako patile što su morale da ga dele I nisu mogle da vode život I plan kako su zamislile da vode sve to. Majka je volela da zna sve do tančina, ćerka je volela da bude prva, jedna I jedina I da se nikada ta beba ne začne I hiljadu I jedno pitanje, ko je nju slao sa tim pitanjima I još oštrijim ozbiljnijim pitanjima koja ne pripadaju jednoj devojčici od 13-14 godina , jako mi je žao što sam morala sve to da doživim, prođem i vidim, a on na sve to ćuti i spusti glavu -izjavila je.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ indy_ara_indira

Posebno je naglasila da se svekrva zaista trudila da ih rastavi, ali na vrlo podmukao način. Povlačila je mnoge poteze koji su pevačicu povređivali.

- Nikada nije bio ljubomoran, ali odjedanput je postao, od kako smo se venčali tako se on promenio, tj. oni su se potrudili da se on promeni što više, oni su se baš trudili da mi ne uspemo. Njegova majka sećam se meni za venčanje kupuje ogrlicu I kupuje unuki, malo onako ponižavajuće, malo onako primitivno, ja razumem tu ljubav prema unuci, ali nemojte preterivati I mnogo što šta uz put saplitanja, komentara mnogo ružnih - -rekla je Indy u emisiji “Pretres” i dodala:

- Ja samo mogu da kažem da sam prošla pakao u tom odnosu, koji on nije video, on taj pakao nije video, to čarkanje ta neka primitivna rekla-kazala, telefoni, pozivi.

Indi je šokirala i priznanjem da je sve sudske troškove razvoda platila upravo majka njenog muža.

- Pa njegova majka i to sa slašću, ona. A meni je suprug bivši naplatio avionske karte još dok smo bili u braku, taj decembar mesec, možda da li iz ljutine neke, neke njihove priče koje su mu oni ispričali. Možda sam ja htela neko njegovo bogatstvo koje on ne poseduje, svašta se tu nešto provlačilo, papiri, nasledstv,… Strah je čudo, primitivnost je čudo - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs