MIRA ŠKORIĆ JE UHVATILA VERENIKA SA MUŠKARCEM U KREVETU: "Da sam imala pištolj, ubila bih obojicu"

Folk zvezda bila je verena s muškarcem iz Nemačke o kojem nije mnogo govorila u javnosti, a ta ljubav sada je završena zbog preljube

Celebrities
21:04h Autor:
MIRA ŠKORIĆ JE UHVATILA VERENIKA SA MUŠKARCEM U KREVETU: "Da sam imala pištolj, ubila bih obojicu"
Mira Škorić, Foto: preentscreen/Instagram

Pevačica Mira Škorić kaže da je doživela neverovatan šok kada je svog verenika Nemca zatekla u krevetu sa muškarcem. Mira je pre vanrednog stanja otputovala u Berlin da bi iznenadila biznismena s kojim je u vezi, i zatekla je scenu, od koje se, kako kaže, dugo neće oporaviti.

Mira Škorić
foto: Kurir Arhiva

- Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave - izjavila je Mira za Kurir i dodala da je prava sreća što nije bila naoružana.

Pevačica kaže da je s Nemcem videla budućnost i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja i da često ide u streljanu, pevačica je srećna što u tom trenutku nije imala oružje pored sebe.

“Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla…. Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav”, ispričala je svojevremeno Mira za Kurir.

Podsetimo, Mira i njen bivši muž, hirurg Vasa Jeremić, sa kojim ima ćerku Milicu, venčali su se tokom devedesetih godina, a uprkos razvodu, ostali su u dobrim odnosima.

Milica je završila medicinski fakultet, te je krenula očevim stopama, a takođe se udala za svog dugogodišnjeg izabranika prošle godine, a svadbenom veselju je prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Mira često ističe kako je ponosna na ćerku koja je veoma obrazovana i radi kao doktorka.

“Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem”, rekla je Škorićeva jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs