UDOVICA PEVAČA KOJEG JE JUGA OBOŽAVALA, IZNELA ŠOK DETALJE: "Svaki dan je menjao žene, moji su digli kredit za stan"

Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o pevaču

Celebrities
22:22h Autor:
UDOVICA PEVAČA KOJEG JE JUGA OBOŽAVALA, IZNELA ŠOK DETALJE: "Svaki dan je menjao žene, moji su digli kredit za stan"
Žena Olivera Dragojevića, Foto: preentscreen/Youtube

Udovica Olivera sada se seća svojih mladalačkih dana, kao i trenutaka kada ju je Dragojević zavodio. Vesna je takođe podelila priču o tome kako ju je Oliver pratio duž Straduna kada joj je privukao pažnju, iako je u to vreme već imao devojku.

"Postojala je jedna Jelena, poznajem je! On svakodnevno menjao te devojke. On ide s njom pod ruku, a prati mene. I to je trajalo barem deset dana. I jednog dana, sedi on u gradskoj kafani s nekim prijateljem, i kaže mi: "Gospođo, vi ste mi nekako poznati!" A ja mu odgovaram: "Poznaješ me, jer si mi već deset dana za leđima", ispričala je Vesna u emisiji Giuliana na Radio Dalmaciji.

Kako kaže Vesna, Oliver je bio izgubljen slučaj

"On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici", rekla je Vesna tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

Oliver Dragojević
foto: Printscreen/youtube/ Croatia Records

"On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti - rekla je Vesna tom prilikom.

(Slobodna dalmacija)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs