GLUMAC KOJEG SRPKINJE OBOŽAVAJU, OSTAVIO JE TRUDNU ŽENU: Ona je zbog toga abortirala, pa izjavom šokirala javnost

Halit Ergenč u Turskoj je proglašen za velikog zavodnika i švalera i te neslavne titule ne može se rešiti čak ni sada, kada se uporno trudi da bude uzoran suprug

Celebrities
18:16h Autor:
GLUMAC KOJEG SRPKINJE OBOŽAVAJU, OSTAVIO JE TRUDNU ŽENU: Ona je zbog toga abortirala, pa izjavom šokirala javnost
Sulejman Veličanstveni, Foto: preentscreen/Instagram

Halit Ergenč proslavio se u serijama „1001 noć“ i „Sulejman Veličanstveni“, a i pored brojnih uloga podjednako pažnju privlači ljubavnim životom.

Naime, Halit Ergenč je sreo svoju sadašnju suprugu i koleginicu Berguzar Korel pre 14 godina, dok su oboje bili u vezama sa drugim partnerima. Njihova ljubav bila je tako snažna da su odlučili da prekinu tadašnje veze u kojima su oboje bili. Berguzar je ostavila svog dečka, dok je Halit raskinuo sa svojom trudnom suprugom.

Jednom prilikom, Halitova prva supruga Gizem prisetila se trenutka njihovog upoznavanja.

"Jela sam ribu na plaži sa svojom prijateljicom. Halit je tada snimao film 'First Love' sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: 'Devojke, Halit Ergenč i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju. Insistirali su na tome, nisam mogla da im kažem ne. Ispostavilo se da je Halitu takođe rečeno da prijateljica i ja želimo da ga upoznamo'", ispričala je jednom prilikom, dodajući:

Sulejman, Sulejman Veličanstveni, Halit Ergenc
foto: Twitter / Halit Ergenc

„Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: Kako se usuđuješ, ali mi je bilo drago! No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se.“

Gizem i Halit venčali su se 2008. godine, a zbog njega je odložila put u Ameriku, gde je želela da se ostvari kao glumica.

„Verovala sam da se neću udati do 30. godine, ali moj život se u trenutku promenio“, rekla je Gizem. Međutim, samo šest meseci nakon venčanja, Halit je odlučio da zbog Berguzar ostavi Gizem, iako je tad već bila trudna. Zbog spleta okolnosti, odlučila je da abortira.

"Nisam želela doneti dete na svet u takvom okruženju", izjavila je Gizem.

Berguzar Korel, Šeherezada, Sulejman, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Halit joj je ponudio nadoknadu od 250.000 lira, ali Gizem je naglasila da je njena patnja toliko duboka da nijedna suma novca ne može nadomestiti.

"Moj psihijatar je rekao da me je uništio kako bi izlečio sebe. Morao je nešto žrtvovati, a to je bio naš brak. Plakala sam danima. U jednom trenutku došao je i saopštio: 'Moja konačna odluka je razvod'", prisetila se.

Merjem Uzerli, Sultanija Hurem, Sulejman Veličanstveni
foto: SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Kako je otkrila, Halit nije želeo dete s njom, što ju je dodatno motivisalo da se odluči na pobačaj.

"Pozvao me je, sastali smo se i popili kafu. Kasnije me je još jednom nazvao. Ja ga nikada nisam kontaktirala", zaključila je glumica koja je od 2012. godine u braku s rediteljem Husejinom Karabejom, s kojim ima sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs