OD OVE NOVOPAZARKE NIJE BILO LEPŠE ŽENE U SRBIJI: Udala se za brata ČUVENE PEVAČICE, rodila 3. dece i šokirala POTEZOM

Poslednja misica Srbije i Crne Gore, Dina Džanković, danas živi u Istanbulu i bavi se modom.

Celebrities
OD OVE NOVOPAZARKE NIJE BILO LEPŠE ŽENE U SRBIJI: Udala se za brata ČUVENE PEVAČICE, rodila 3. dece i šokirala POTEZOM
Foto: Printscreen Instagram

Dina Džanković, 2005. godine bila je proglašena najlepšom ženom Srbije i Crne Gore, ponevši titulu misice. Međutim, uprkos blistavoj akrijeri koja joj se smešila, misica je izabrala drugačiji put. Naime, odrekla se prestižne titule i udala se za poznatog košarkaša Mirsada Turkdžana, brata Emine Jahović.

Dina i Mirsad su 6 godina bili u braku iz kog imaju troje dece.

Mirsad i Dina su se inače poznavali još kada je bivša misica bila devojčica. Sretali su se na ulicama Novog Pazara, a kada je Dina počela da se bavi manekenstvom, turski košarkaš rešio je da je osvoji.

Kada je jednom prilikom video njenu fotografiju u novinama, shvatio je da želi sa njom da ostvari bliži kontakt, pronašao je njen broj telefona, kontaktirao s njom i ubrzo su se videli i započeli vezu, piše Zadovoljna.

Ipak, razveli su se početkom 2012. godine i to samo nekoliko meseci od rođenja trećeg deteta. Njihov brak dobio je veliku pažnju javnosti kada je nekadašnja misica podnela zahtev za razvod braka i prijavila Mirsada policiji zbog agresivnog ponašanja. Mirsad je tada dobio privremenu zabranu prilaska Dini. Starateljstvo nad decom pripalo je bivšoj misici.

Dina Džanković
foto: Printscreen Youtube/ RTV Novi Pazar

Emina je nakon toga ostala u kontaktu sa snajom, a Mirsad je već 2016. godine stao na ludi kamen sa Beograđankom Dušicom Trninić sa kojom je dobio dva sina.

Dina se povukla iz javnosti, živi u Turskoj sa svojom decom u elitnom evropskom delu Istanbula – Etiperu. Danas je modna dizajnerka, a takođe je i dizajnerka enterijera.

(Stil/ Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs