KAKO SE BEKAMOV SIN NAŠAO U TROJCI: Već godinu dana svuda, pa i u krevet, pored žene vodi i NJU - Komentari su HIT

Bruklin Bekam i Nikol Pelc sa ponosom su u svoj brak pozvali Selenu Gomez koja je ovaj poziv oberučke prihvatila

Celebrities
Autor:
KAKO SE BEKAMOV SIN NAŠAO U TROJCI: Već godinu dana svuda, pa i u krevet, pored žene vodi i NJU - Komentari su HIT
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bruklin Bekam, sin Dejvida Bekama, objavio je kako slavi godišnjicu sa Selenom i suprugom Nikol, a društvene mreže su eksplodirale.

Na slici je pozirao zagrljen sa suprugom i sa pevačicom Selenom, dok je ispod slike napisao "naša godišnjica". S obzirom da se sa suprugom venčao u aprilu, svi su shvatili da je godišnjica od kako su u "vezi" sa Selenom.

"Možda se šali, ali svi čvrsto verujemo da su oni u trojci"

"Moja omiljena grupa od troje ljudi"

Nikol i Selena su počele da objavljuju izlive nežnosti i ljubavi jedna drugoj preko društvenih mreža još krajem 2022. godine, ubrzo nakon što su se sprijateljile u septembru. Nekoliko puta su navodile kako su se odmah prepoznale, pa su čak i istetovirale iste tetovaže na istom mestu.

Selena je sa Nikolom i Bruklinom išla i na letovanje, a fotografisali su se nekoliko puta kako zajedno leže na suncu ili u krevetu.

"Selena kaže da smo mi grupa," rekao je Bruklin kada je pričao o pevačici opisujući je kao slatku i talentovanu devojku.

"Volim kada moja žena stekne nove prijatelje, posebno dobre prijatelje. Znate, svi se tako lepo slažemo," ispričao je on.

I dok on priča o prijateljstvu, njegovi pratioci su ubeđeni da on živi u "braku" sa dve žene samo još nije svestan toga.

1 / 8 Foto: Printscreen/ instagram/selenagomez

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs