KAŽU DA NEMA VEĆE DAME NA ESTRADI OD NJE: Tajno se udala za bogatog BIZNISMENA, a u 5. deceniji izgleda kao DEVOJKA

Životna priča Ilde Šaulić puna je zanimljivih detalja, a ona važi za jednu od najvećih dama na estradi.

Celebrities
KAŽU DA NEMA VEĆE DAME NA ESTRADI OD NJE: Tajno se udala za bogatog BIZNISMENA, a u 5. deceniji izgleda kao DEVOJKA
Foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

Ilda Šaulić važi za jednu od najlepših i najprirodnijih pevačica na domaćoj estradi. Neverovatan talenat za muziku nasledila je od oca, Šabana Šaulića, a pre nego što je uplovila u muzičke vode, bavila se sportom.

Rođena je 8. decembra 1978. u Beogradu gde je završila Višu ekonomsku školu. Tenisom je počela da se bavi sa 6 godina i na VTA listi se našla među 500-600 igračica. Uzor joj je bila teniserka Monika Seleš. Često je putovala i provodila vreme po kampovima u Evropi i Americi. Srednju školu je vanredno završila u Švajcarskoj, ali nije uspela da stigne ni na jedno matursko veče. Sa 18 godina nije više mogla da izdrži takav tempo života pa je odustala od tenisa.

Ilda Šaulic
foto: ATA Images

Iako je dugo vremena trenirala tenis u kojem je pokazivala odlične rezultate, Ilda je rešila da će graditi pevačku karijeru uprkos očevom protivljenju. Prvu pesmu i hit po kojem je prepoznatljiva i dan danas: "Stani, dušo, da te ispratim", objavila je u leto 2008. godine.

Iako je Šaban često bio odsutan, Goca je u potpunosti bila posvećena deci koju je maksimalno kontrolisala kako bi ih izvela na pravi put.

- Tata je uglavnom bio odsutan i vaspitanje nas je bilo na mami. Mama je bila alfa i omega za sve i bila je jako stroga. Sanela i ja samo imale nestašluke koji su bili normalni u tinejdžerskim danima, ali mama je bila toliko stroga da ništa nisi mogao od nje da sakriješ i koliko god da si hteo ona je sve to znala. Ona je svakog utorka išla na otvorena vrata iako smo mi bili odlični đaci, bilo je bolje uvek kući da joj kažeš da si pobegao nego da sazna u školi. Zaista je bila stroga i držala je konce u svojim rukama – kaže Ilda koja je otkrila da li je Šaban bio strog otac.

Ilda Šaulić
foto: Miloš Nadaždin

– Od tate je napravila autoritet. Ja znam da on meni neće ništa, ona nam je branila svašta, on nije, ali kada stane ispred tebe i obrati se mirnim tonom to je gore nego kada je mama vikala. On je bio autoritet ali ona je to od njega napravila, ona je bila žena zmaj i ona je zaista maestralno to uradila i volela bih da ja za nekoliko godina mogu da kažem to za svoje dete – rekla je u pevačica.

Jedna od retkih pevačica koja nije pala pod uticaj estetskih operacija

Pevačica je jedna od retkih koja se može pohvaliti savršenim prirodnim izgledom. Za razliku od većine koleginica, nije podlegla trendu estetskih zahvata i plastičnih operacija, a na estradi važi za veliku damu.

Ilda Šaulić
foto: Instagram / Ildasaulic

I sama je otkrila šta misli o plastičnoj hirurgiji i priznala da li bi u ovim godinama na sebi nešto menjala.

- Ništa nešto specijalno ja ne bih menjala, samo da se održavam, ako je to moguće, naravno. Ali dobro... Jednostavno, imam 43 godine i naravno da sada treba malo drugačije da se negujem nego što je to bilo ranije. Ali kao što sam i rekla, to će sve negde biti umereno i od onih sam ljudi propagiraju takav neki izgled, da to može lepo da izgleda i u malo starijim godinama, a opet da se lepo neguje i da ne bude promenjeno da je neprepoznatljivo - rekla je Ilda i otkrila kako je uspela da zadrži svoju autentičnost i odoli trendovima estetskih korekcija u vreme kada sve žene liče jedna na drugu.

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

- Pa jesu, na žalost. Iskreno, ja volim da vidim da se žene neguju, da vode računa o sebi. I devojke, takođe. Ali mislim da smo mi negde prihvatili mnogo više nečega sa zapada i sveta generalno. Sada kako neko izgleda tamo, sve devojke treba da izgledaju tako i da budu obučene isto. Treba pratiti trendove umereno, ali meni je opet najlepše da ostaneš svoj, da imaš neki svoj pečat, drugačije od onoga što su svi, ne moramo da budemo isti. Tako da ja negde više volim tako neke stvari - objasnila je Ilda, koja je prošle godine započela biznis u Americi, pa sada živi na relaciji Srbija - Amerika i to joj veoma prija.

- To je prošle godine počelo na inicijativu mog supruga, koji generalno tamo ima svoju sportsku akademiju za fudbal. I onda, kada smo tamo boravili, rekao je: 'Zašto ti malo ovde ne bi počela da se baviš tenisom, to je nešto što si igrala tolike godine i znaš sve o tome'. I negde mi je bilo prihvatljivo, zato što mi je želja bila da se u nekim godinama kasnije bavim radom koji ima veze sa dečicom. I u ovom trenutku to je ispalo fantastično, prošle godine je bilo to moje prvo iskustvo i uopšte taj neki pedagoški pristup, a sada sam ja ta koja nekog učim i pokazujem. Bilo je jako lepo i uspešno, što ćemo nastaviti i ovog leta. Tako da, eto, ja sam tamo kouč - nasmejala se Ilda.

Ilda Šaulić
foto: Printscreen Instagram - Ilda Šaulić

Velika ljubav

Godine 2015. udala se za preduzetnika Bojana Vučkovića, a 21. septembra 2016. su dobili ćerku Emu. Pevačica je svog supruga poznavala od detinjstva,te nije ni sanjala da će se godinama kasnije, baš za njega udati.

Dok su bili klinci, njihove porodice su se vrlo intenzivno družile, ali Ilda, jedna od najvećih dama na našoj estradi, tada Bojana uopšte nije gledala zaljubljenim očima, niti je mogla da zamisli vezu sa njim, jer je osam godina stariji, što je u tom životnom dobu predstavljalo veliku razliku.

Ilda Šaulić
foto: ATA Images

Međutim, život nam uvek priredi ono čemu smo se najmanje nadali, zar ne? Tek u zrelim godinama su pronašli ljubav jedno u drugom.

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela - istakla je svojevremeno Ilda.

Različiti ciljevi su Ildu i Bojana potpuno razdvojili, te se nisu videli godinama, dok jedna prijateljska kafa nije sve promenila.

Ilda Šaulić
foto: ATA Images

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje.

Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam - iskrena je ova veoma otmena dama.

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

Kralj narodne muzike bio je oduševljen zetom

Nije krio radost što je baš on postao muž njegove mezimice Ilde.

– Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je Šaban, a Ilda je kasnije priznala da je Šaban zavoleo pecanje upravo pored Bojanovog oca.

Ilda Šaulic
foto: Printscreen Instagram / Ilda Šaulić

Ilda je 15 godina bila u ljubavi sa 3 decenije starijim muškarcem

Pre nego što je srela Bojana i shvatila da je on ljubav njenog života, Ilda je bila ludo zaljubljena u prilično starijeg gospodina. Veza je počela dok je pevačica bila u ranim dvadesetim.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

Ilda Šaulić
foto: ATA Images

Ona je priznala da su svi očekivali da će se ona udati za ovog muškarca, ali su se ipak rastali - prijateljski.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – istakla je Ilda neporedno posle raskida.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs