MISTERIOZNI MUŠKARAC OTKUPIO JE SVE KARTE ZA KONCERT DA BI PEVALA SAMO ZA NJEGA: Zbog skandala se posvađala sa kumom

Goca Tržan pre 20 godina imala je koncert za samo jednog čoveka, pa otkrila šta se krije iza svega.

Celebrities
18:35h Autor:
MISTERIOZNI MUŠKARAC OTKUPIO JE SVE KARTE ZA KONCERT DA BI PEVALA SAMO ZA NJEGA: Zbog skandala se posvađala sa kumom
Foto: Instagram Printscreen / Gocatrzan

Prošlo je više od 20 godina od jedan od najitrigantnijih koncerata koji su se održali na našim prostorima. Naime, na koncertu čuvene pevačice Goce Tržan pojavila se samo jedna osoba. Naime, suština priče bila je da je muškarac, čiji identitet zvanično nikada nije otkriven, kupio sve karte za koncert u "Sava centru", te da je Goca te večeri pevala samo za njega.

Kao "glavni krivac" pominjao se tadašnji dečko popularne pevačice, Dejan Dragojlović, koji je želeo da je iznenadi. Drugi veruju da je sve delo estradnog mahera, menadžera Ganeta Pecikoze, kako bi izreklamirali pravi koncert u "Sava centru" narednog dana. Goca je imala svoju verziju događaja bez presedana:

Goca Tržan
foto: Antonio Ahel/ATA

- U tom trenutku objavila sam album "Želim da se promenim". Radila sam u utorak, sredu, četvrtak, petak i subotu, i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene, za mene kao ženu.

Ostalo je misterija ko je taj "neko". Ko je kupio 3600 karata u najvećoj beogradskoj koncertnoj dvorani? Gostujući nedavno u jednom podkastu, Goca je otkrila par detalja.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA

- To je jedna priča koja je moja. Nažalost, mi pevačice smo sklone tome da hranimo svoj ego takvim stvarima. Desilo se u „Sava centru“, bila sam mnogo jaka riba, onda smo pokušali malo medijski da iskoristimo, normalno, a onda me to mnogo više koštalo. Ljudi su mislili da smo mi to napravili kao neki hajp, namerno... Batice, mislim, ja ni sad nemam te pare da kupim tri hiljade ulaznica, ne bi mi palo na pamet - objasnila je pevačica.

Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

(Stil/ Hello)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs