LEPOTOM OSTAVLJA BEZ DAHA, ZA SVE MUŠKARCE JE FATALNA: Majka joj bila strah i trepet u Srbiji, a ovo je povukla na nju

Ćerka Milke Forcan je izrasla u otmenu damu koja vredno radi i beleži uspehe širom sveta.

Celebrities
17:14h Autor:
LEPOTOM OSTAVLJA BEZ DAHA, ZA SVE MUŠKARCE JE FATALNA: Majka joj bila strah i trepet u Srbiji, a ovo je povukla na nju
Ko je ćerka Milke Forcan?, Foto: j.fcn

Majka joj je bila jedna od najmoćnijih i najlepših žena u svetu biznisa, ali i na polju politike, pretpostavljate o kome je reč? Naime, u pitanju je Milka Forcan, koja je u prvoj deceniji 20. veka bila sinonim za uspešnu poslovnu damu. A sve se više mogu čuti komentari da je upravo naslednica Jovana Milkina kopija.

Kada se zajedno pojave na dešavanjima u prestonici, svu pažnju prisutnih ukradu nestvarnom lepotom, te se čini kao da su sestre. Osim toga, Jovana je, takođe, vrlo sposobna mlada devojka, koja suvereno gradi put do uspeha i puno ulaže u obrazovanje.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: j.fcn

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom Milka.

Jovana je osnovala svoj brend i danas je uspešna mlada preduzetnica na koju je majka beskrajno ponosna.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: j.fcn

Roditelji kao primer

I pored veoma uspešnih karijera, Jovanini roditelji su izgradili prelep brak na čvrstim temeljima. I danas se vole kao prvog dana, a njihov dugogodišnji odnos nije bio doveden u vezu ni sa jednim skandalom.

Milka Forcan, Jovana Forcan
foto: j.fcn

Početkom devedesetih godina, tokom svog rada u jednoj uspešnoj firmi, Milka je srela Branka, podjednako uspešnog, sigurnog u sebe i spremnog da se trudi oko žene kao što je ona. Ubrzo je uspeo da je osvoji, a oni već više od 3 decenije uživaju u bračnom životu, a svoj privatni život uspešno kriju od radoznalih očiju javnosti.

Njih dvoje uživali su u plodovima svog rada, na luksuznim putovanjima i elitnom drušvu, a onda su se ostvarili i kao roditelji ćerke Jovane i sina Filipa na koje su i danas beskrajno ponosni.

1 / 5 Foto: ATA Images

Milka Forcan nekada je važila za jednu od najuspešnih i najmoćnijih žena u Srbiji. Međutim, 2010. donosi drastčnu promenu u karijeri i profesionalno se razilazi sa Miroslavom Miškovićem, najbogatijim Srbinom, kojem je godinama bila desna ruka. Od tog momenta porodični život joj je na prvom mestu. Mada, i dalje nije napustila krugove biznisa, te radi povremeno u oblastima konsaltinga i lobiranja, u kojima niže uspehe.

Iako o poslovnim poduhvatima rado govori, o privatnom životu i suprugu nikada nije pričala, a sa suprugom Brankom se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima na kojima je sve ređe ima.

Međutim, cela porodica je veoma aktivna na Instagramu, te vrlo često dele detalje iz privatnog života, te se može videti da neretko provode vreme na okupu, posećuju daleke destinacije i uživaju u svim segmentima života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs