"BOGU DUŠU, BOG JE NEĆE": Bolest ga je unezverila, molio se da UMRE ŠTO PRE, a onda se desio OBRT kojem se NIJE NADAO

Mnoge zanima u kakvom je stanju slavni roker Ozi Ozborn, nakon teške bolesti koja ga je unezverila.

Celebrities
21:56h Autor:
"BOGU DUŠU, BOG JE NEĆE": Bolest ga je unezverila, molio se da UMRE ŠTO PRE, a onda se desio OBRT kojem se NIJE NADAO
Foto: Clint Brewer Photography A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica Ozija Ozborna podelila je novosti o njegovom zdravlju, otkrivajući da on "živi život" uprkos nizu nedavnih zabrinjavajućih neuspeha. Bilo je to burnih nekoliko godina za rokera Ozija Ozborna (74), koji je 2020. objavio da mu je dijagnostikovan oblik Parkinsonove bolesti, Parkin 2, koji pogađa nerve u telu.

Naime, nedavno je Ozi bio primoran da prekine turneju u februaru ove godine nakon opsežne operacije kičme jer nije bio "fizički sposoban" za putovanje. Prethodno je pao kod kuće 2019. godine, što je pojačalo njegove povrede od skoro fatalne nesreće na četvorociklu 2003. godine.

Ozi Ozborn
foto: Clint Brewer Photography A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U julu, Ozi je doneo 'bolnu' odluku da otkaže zakazani nastup na "Power Trip" festivalu u Kaliforniji zbog toga što njegovo telo nije 'još spremno' i da nije želeo da njegova emisija bude 'napola'.

Rasvetljavajući Ozijevo trenutno zdravlje uoči objavljivanja Podcasta Ozborns 12. septembra, ćerka Keli (38) je rekla: "Ima Parkinsonovu bolest i strašnu operaciju kičme i još uvek ustaje svaki dan, i dalje pravi muziku, i još uvek drži časove pevanja..."

Supruga Šeron (70), koja se udala za svog muža rok zvezde na Havajima 1982. godine, dodala je: "Znate, on živi svoj život."

Ozi Ozborn
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majka i ćerka takođe su istakle da Ozijev smisao za humor nije splasnuo uprkos nizu neuspeha.

"On je trenutno u stvarnom vanzemaljskom udarcu", otkrila je Keli.

"Jutros sam sišla da uzmem flašicu za bebu jer sam boravila kod svojih roditelja poslednjih nekoliko nedelja i zatekla sam ga kako gleda uživo sudske rasprave o NLO suđenjima. Šest je sati ujutru!", dodala je ona.

Ozi Ozborn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Keli trenutno živi sa roditeljima da bi joj malo pomogla oko svog mališana, iako često čeka na oca. Keli - koja je pre devet meseci dočekala sina Sidnija sa svojim dečkom, Sidom Vilsonom - rekla je da joj je boravak kod kuće sa porodicom doneo mnogo radosti. Takođe, Ozju mnogo prija boravak sa unukom, te je ponovo vratio veru u život.

Ozi Ozborn
foto: The Image Direct / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetićemo, Ozijevo zdravstevno stanje bilo je veoma loše. Ozi je imao otežan hod i govor, a o svom stanju otvoreno je govorio 2020. godine, odmah nakon uspostavljanja dijagnoze. Bolnom saznanju prethodio je i pad u kupatilu, nakon čega je morao na operaciju vratnih pršljenova koji su ranije bili oštećeni padom sa kvada. Iste godine pretrpeo je i tešku infekciju ruke, zbog čega se borio sa ugrušcima u krvi i bolovima.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću u kojoj sam povredio kičmu. Moj jedini cilj sve ovo vreme bio je vratiti se na binu", napisao je pre izvesnog vremena na Instagramu.

1 / 9 Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

"U jednom trenutku sam bio toliko loše da sam molio boga da se ne probudim sledećeg jutra. Bila je to je***a agonija", rekao je Ozi u intervjuu za The Guardian jednom prilikom.

Bonus video: PESTICIDI U ORZANIZMU MOGU DA IZAZOVU ALCHAJMEROVU ILI PARKINSONOVU BOLEST!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs