ZBOG OVE SLIKE LAZARA RISTOVSKOG SRBI BI REKLI "KAD MATOR ČOVEK POLUDI": Glumac je nakon razvoda kao "pušten sa lanca"

Glumac svoje slobodne dane provodi u Kotoru gde poseduje i kuću a njegove nove fotografije sa bazena pokrenule su različite komentare.

Celebrities
Autor:
ZBOG OVE SLIKE LAZARA RISTOVSKOG SRBI BI REKLI "KAD MATOR ČOVEK POLUDI": Glumac je nakon razvoda kao "pušten sa lanca"
Lazar Ristovski pozirao nag pored bazena., Foto: printscreen/instagram/lazar.ristovski

Naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski je posle 42 godine zajedničkog života stavio tačku na brak sa svojom suprugom Danicom Ristovski. Razišli su se dostojanstveno i ostali u dobrim odnosima.

Međutim, njegove najnovije fotografije na društvenoj mreži Instagram izazvale su mnogobrojne komantare. Uslikao se kod svog bazena odakle uživa u ovim slobodnim danima, a na fotografijama je pozirao nag u svojoj 70. godini.

Lazar se uslikao na vratima, a intimni deo tela je sakrio: "Gde baš ova vrata ovde", napisao je on i šokirao svoje pratioce koji su vrlo brzo krenuli da komentarišu.

Lazar Ristovski
foto: printscreen/instagram/lazar.ristovski

"Mislim da ovo ne priliči čoveku od 70 godina",

"Kad deda umisli da je mladić",

"Ovo je meni fuj, lepo izgleda, ali ne baš i za slikanje",

"Svaka čast, Lazo, silo", "Čovek izgleda neverovatno, bravo".

Komentarišu da nakon razvoda kao da proživljava novu mladost. Inače, on je prema pisanju medija, prošle godine renovirao svoju kuću u malom kotorskom naselju, a kuću u Zemunu godinama je pokušavao da proda, ali niko za nju nije želeo da plati 400.000 evra. Pored dve luksuzne nekretnine, vredne više od miliona evra, par je tokom četiri decenije braka stekao i jahtu, a predmet razvoda biće i uspešna produkcijska kuća, koja se i dalje vodi na slavnog glumca.

Par se venčao 1980. godine, a u braku su dobili dva sina, Petra koji je filmski producent i reditelj, i Jovana, koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana, prenosi Blic.rs

Nakon razvoda je izjavio da to doživljava kao rušenje jednog sveta:

"Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina," rekao je glumac u ispovesti za magazin "Gloria", te dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

"To je svakako rušenje jednog sveta. Ali to nije rušenje kuće koju smo zajedno gradili sve ove godine. U tu kuću će i dalje dolaziti naša deca, kao i mi. Ta kuća je otvorena zauvek za sve nas."

Danica Ristovski, Lazar Ristovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs