LAZAR RISTOVSKI SE POHVALIO NOVOM DEVOJKOM, KOJU JE SMUVAO OVAKO: Ali zašto ONA ćuti i ne oglašava se?

I dok se Lazar Ristovski hvali mladom devojkom na društvenim mrežama, ona se ne oglašava

Celebrities
12:49h Autor:
LAZAR RISTOVSKI SE POHVALIO NOVOM DEVOJKOM, KOJU JE SMUVAO OVAKO: Ali zašto ONA ćuti i ne oglašava se?
Lazar Ristovski, Foto: ATA Images / Miroslav Milić

Proslavljeni srpski glumac, scenarista, režiser i producent Lazar Ristovski, osim zbog profesionalnih uspeha, veliko interesovanje javnosti i medija izaziva i svojim ljubavnim životom.

U sedamdesetoj godini razveo se od supruge Danice, sa kojom je bio u braku 42. godine i koja mu je rodila dva sina, Petra i Jovana. Par se upoznao još na fakultetu, a do prošle godine su važili za jedan od najskladnijih brakova. Zbog toga je saznanje o njihovom razvodu šokiralo javnost.

Nedugo posle razvoda, počele su spekulacije da se glumac zaljubio u mnogo mlađu koleginicu.

Sada su te glasine potvrđene fotografijom na Instagram profilu glumca. Njegova nova ljubav je mlada glumica Anica Lazić, koja je sa Lazarom glumila u filmu "Drim Tim" i seriji "Popadija".

Izgleda da je Ristovski pronašao ljubav na poslu.

Uz fotografiju Ristovski je dodao kratak opis: "Anica" uz emotikon srca.

I dok je zaljubljeni glumac za Kurir potvrdio da su zajedno, mlada Anica se nije oglašavala, niti objavljivala fotografije na svojim profilima sa nekoliko decenija starijim Ristovskim.

Iako ima višedecenijsku uspešnu karijeru, mnoge je čudilo što se uz ime Lazara Ristovskog nikada nisu vezivala ženska imena. Razlog tome je brak sa Danicom Kotorčević, sa kojom je bio u braku do prošle godine. Danica i Lazar uplovili su u ljubavnu vezu još u studentskim danima, kada su se i venčali.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs