U BRAKU JE BILA ZAPUŠTENA I SUROVO PREVARENA ŽENA: Čim se razvela počela je da se doteruje i da menja frajere kao čarape

Šakira nakon razvoda živi punim plućima, a muškarce menja kao čarape.

Celebrities
Autor:
U BRAKU JE BILA ZAPUŠTENA I SUROVO PREVARENA ŽENA: Čim se razvela počela je da se doteruje i da menja frajere kao čarape
Kako živi Šakira nakon razvoda, Foto: Profimedia

Kolumbijsku pevačicu Šakiru udario je šamar realnosti nakon što je na neverovatan način otkrila da joj je partner neveran. Naime, ona je preljubu otkrla zahvaljujući teglici džema. Nakon što su stavili tačku na ljubavni odnos koji je trajao godinama, Šakira je Pikeu posvetila osvetničku pesmu u kojoj ga brutalno proziva.

Nakon toga pojavio se kontroverzni snimak na kojem se vidi kako je njena tadašnja svekrva šamara. Nakon što je Pikeova preljubnička afera isplivala, Šakira je svojoj svekrvi upućivala zanimljive provokacije.

Šakira
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Mnogi su stali na Šakirinu stranu, koja je nakon prevare i razvoda procvetala. Nasime, počela je da snima velike hitove, kao i da više radi na sebi. Dok je bila u braku sa Pikeom, nije toliko pažnje posvećivala svom izgledu, te je neretko u javnost izlazila u zapuštenom izdanju. Međutim, sada se preporodila, sređuje se više nego ikada ranije i nijedan događaj ne propušta.

Zanimljivo je i da je često u muškom društvu i to sa velikim zavodnivcima. Prvo su je povezivali sa Tomom Kruzom, nakon što sus e zajedno pojavili na jednom događaju.

Šakira, Tom Kruz
foto: Profimedia

Nakon toga navodno je uplovila u vezu sa "srcelomcem" Luisom Hamiltonom, međutim, ni ovaj odnos nije postao "ozbiljniji" jer su Šakiru malo potom povezivali sa drugim muškarcima.

Kako stvari stoje, pevačica se već bacila na novog, i to na 10 godina mlađeg repera koji je već poznat javnosti po vezama sa brojnim lepoticama. Naime, Šakira (46) i deset godina mlađi muzičar Drejk (36) podstakli su glasine o romansi, nakon što su pokušali da izađu s jedne zabave nezapaženi, ali su ih fotografi ipak uhvatili u jutarnjim satima u Zapadnom Holivudu.

Prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, Šakira i reper u sitnim noćnim satima napustili su zabavu na kojoj su bili u razmaku od samo nekoliko minuta. Pevačica je blistala od sreće, te mnogi smatraju da "gde ima dima, ima i vatre".
1 / 9 Foto: Emilio Utrabo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs