POZNATI NOVOPAZARAC VARAO ŽENU S ATRAKTIVNOM PEVAČICOM, A ONA MU SVE OPROSTILA: "Htela je da mi razori dom"

Pevač iz Novog Pazara prevario je ženu sa atraktivnom pevačicom, a onda mu je žena sve oprostila.

Celebrities
Autor:
POZNATI NOVOPAZARAC VARAO ŽENU S ATRAKTIVNOM PEVAČICOM, A ONA MU SVE OPROSTILA: "Htela je da mi razori dom"
Kako je pevač iz Novog Pazara prevario ženu, Foto: Kurir/ Petar Aleksić

Pevač Semir Džanković koji je osvojio treće mesto u finalu muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje je održano 24. juna, iza sebe ima veliki skandal koji i danas prati njegovo ime.

Naime, on je suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona i dalje zajedno.

O svojoj preljubničkoj aferi otvoreno je govorio i poručio da tog događaja ne želi da se seća, te da je to samo prošlost.

Semir Džanković
foto: Printscreen Youtube

- Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom - rekao je Semir za Telegraf.

Inače, Gabrijela je odlučila da uđe u rijaliti, a medijima je neposredno pre ulaska priznala da je bila u vezi sa zauzetim muzičarem, što je on kasnjie oštro demantovao.

Gabrijela Pejčev
foto: Printscreen Youtube / SemirDzankovic GabrijelaPejcev

- Gabrijela je pred ulazak u "Farmu" ispričala medijima da smo nas dvoje imali aferu i da sam zbog nje želeo da ostavim suprugu. Tog dana, kada je ušla, u svim novinama su osvanuli najgrozniji mogući naslovi, koji su veoma potresli celu moju porodicu, posebno moju Sanelu - priča vidno potreseni Semir i nastavlja:

- Sanelu je to mnogo pogodilo, na internetu je danima gledala grozne laži koje je Gabrijela izrekla. Veoma se uzrujala, jedva sam je smirio. Hvala bogu da između moje žene i mene pre svega postoji bezuslovno poštovanje i poverenje, pa Sanela nije ni pomislila da to može da bude istina. Ne znam šta bih uradio da mi je jedna isfrustrirana devojka napravila pometnju u braku svojim lažima, ali joj sigurno neću zaboraviti Saneline suze - rekao je Semir, koji tvrdi da je Gabrijela lagala novinare da bi dospela u centar pažnje pred ulazak i da bi razorila njegov dom.

Gabrijela se sada oglasila ovim povodom, ali nije želela mnogo da komentariše čitavu situaciju.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir TV

- Videla sam sve o čemu se piše. Stvarno nemam komentar na tu priču koja je bila pre skoro 10 godina. Ne pada mi na pamet da odgovaram ni na jedno pitanje vezano za to. Ne znam kako nekoga ne mrzi da se bavi time i kome je više to zanimljivo - rekla je Gabrijela i dodala:

- Živim jedan miran, spokojan i povučen život, radim, snimam pesmu. Nemam zaista nijedan komentar na priču koja se vrti već skoro 10 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs