OSTAVIO JE 20 GODINA MLAĐU ŽENU JER NIJE ŽELEO DECU: Sad su uhvaćeni u ljubavnoj aferi posle sedam godina od razvoda

Scena sa plaže u kojoj su uhvaćeni bivši fudbaler i njegova izabranica je svedočila njihovom skladnom druženju sedam godina nakon razvoda

Celebrities
10:44h Autor:
OSTAVIO JE 20 GODINA MLAĐU ŽENU JER NIJE ŽELEO DECU: Sad su uhvaćeni u ljubavnoj aferi posle sedam godina od razvoda
Geri Lineker i Danijel Baks, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Geri Lineker je jedno od najprepoznatljivijih lica na TV-u zahvaljujući svojoj izuzetno uspešnoj karijeri profesionalnog fudbalera, a sada je popularan i kao voditelj čuvene američke sportske emisije "Meč dana".

Dobio je četvoro dece i razveo se od bivše supruge

Geri se oženio Mišel Kokejn 1986. godine i iz braka sa njom ima četvoro dece. Međutim, dvadeset godina nakon što su se venčali, objavljeno je da se Mišel razvodi od Gerija zbog "nedoličnog ponašanja", a kasnije je tvrdila da su Gerijevi postupci tokom njihovog braka izazvali njen „stres i anksioznost“.

Ljubav sa Danijelom Baks

Godine 2007. Geri je počeo da izlazi sa manekenkom Danijel Baks, koja je 20 godina mlađa od njega, nakon što su im prijatelji namestili sastanak "na slepo". Dve godine kasnije, Geri i Danijela su se venčali u Italiji. Međutim, 2016. godine par je objavio da će se razvesti. Razlog je različita ideja o zajedničkom osnivanju porodice. Dakle, Geri nije želeo decu.

Njih dvoje su ostali u odličnim odnosima uprkos tome što su okončali sedmogodišnji brak.

„Danijel i ja smo najbolji prijatelji, i dalje razgovaramo tri puta dnevno, stalno šaljemo poruke. Kada dođe u London, ostaje sa mnom, a kada ja odem u LA, vidim je“, rekao je Geri za Miror.

U intervjuu za Tajms, Geri je sugerisao da je Danijelina želja za decom izazvala njihov razlaz.

„Želeo sam da ostanemo zajedno. Ali sam shvatio da nije fer prema njoj jer ona želi da ima decu. Onda sam rekao: 'Pa, osećao bih se užasno ako te zaustavim u tome."

Razvod sa Danijelom posle sedam godina braka

Geri je u jednom intervjuu izjavio da se rastao sa Danijelom, ali da su ostali u odličnim porodičnim odnosima.

Par je uhvaćen u zajedničkom društvu posle sedam godina od razvoda

Danijela je zračila senzacionalnom lepotom dok je ponosno pokazivala svoju vitku figuru u smeđem bikiniju i šarmantnim sunčanim naočarima, šetajući plažom pored svog bivšeg.

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa druge strane, Geri, bivši fudbaler, delovao je potpuno opušteno dok je uživao na ležaljci u blizini, obučen u elegantnu braon majicu i ležeran bež šorts. Ova scena je svedočila njihovom skladnom druženju sedam godina nakon razvoda.

Svedok koji je to posmatrao, opisao je ovu prizoru kao nešto izuzetno: "Teško je bilo pomisliti da Geri i Danijela nisu venčani par koji uživa u blaženstvu. Njihova opuštenost i intimnost međusobno su bili toliko očigledni."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs