ŽIVEO JE U PRIKOLICI, A ONDA SE OBOGATIO I OŽENIO ZANOSNU LEPOTICU: Imaju milione, a OVAKO žive u malom stanu s 2 DECE

Rajan Gosling je postao glavna tema medija, otkako je svetlost dana ugledao film "Barbi"!

Celebrities
18:01h Autor:
ŽIVEO JE U PRIKOLICI, A ONDA SE OBOGATIO I OŽENIO ZANOSNU LEPOTICU: Imaju milione, a OVAKO žive u malom stanu s 2 DECE
Koje sve lepotice je osvojio popularni Ken?, Foto: Printscreen Youtube / Warner Bros. Pictures

Iako je Rajan Gosling i do sada slovio za veliku holivudsku zvezdu koja niže izvanredne uloge, svet ne prestaje da bruji o tome kako je dočarao ulogu Kena u hit filmu "Barbi". Najpopularnija lutka na planeti opet je zavladala, a Margo Robi i Rajan dobili su priliko da zablistaju kao nikada do sad i iskoristili su je na najbolji moguću način. Svi kritičari za njihovu glumu imaju samo reči hvale, ističući da im je ovo jedan od najblistavijih momenata u dosadašnjoj karijeri!

Rajan Gosling
foto: Carlos Tischler / Zuma Press / Profimedia

Rajan je rođen u Londonu, u kanadskoj provinciji Ontario. Potiče iz muzičke porodice, te je kao dete naučio da svira gitaru, peva, a pohađao je i časove plesa.

U osnovnoj školi je bio zlostavljan, što se odrazilo i na njegovo ponašanje. U prvom razredu, pod utiskom filma Rambo, došao je u školu sa punom torbom kuhinjskih noževa i njima gađao druge učenike za vreme odmora, posle čega je udaljen iz škole. Imao je disleksiju (poteškoće sa čitanjem) i dijagnostikovan mu je hiperkinetički poremećaj, pa je jedno vreme proveo u odeljenje za decu sa posebnim potrebama. Nakon toga je njegova majka napustila posao i godinu dana ga je podučavala kod kuće. Gozling je kasnije izjavio da mu je to donelo osećaj samostalnosti.

Od malih nogu je nastupao pred publikom. Sa sestrom je pevao na venčanjima, nastupao je sa grupom svoga ujaka nazvanom "Elvis Peri" u čast Elvisa Preslija čiji su repertoar izvodili, a bio je i član lokalne baletske trupe. Njegove nastupe svi su hvalili, što mu je ulilo samopouzdanje. Smatrajući da kanadski akcenat ne zvuči dovoljno „čvrsto“, usvojio je specifičan izgovor po uzoru na Marlona Branda.

Rajan Gosling
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rano je pokazao interesovanje za glumu, pa je sa samo 12 godina dobio prvu ulogu u kanadskoj seriji "Goosebumps". Sa sedamnaest godina napustio je srednju školu i preselio se u Los Anđeles kako bi se posvetio glumačkoj karijeri.

Njegova prva značajna uloga bila je u seriji "The Mickey Mouse Club", Rajan je prešišao njih 17.000 i sa 12 godina pridružio se u Los Anđelesu ekipi u kojoj su bili njegovi vršnjaci Džastin Timberlejk, Britni Spirs i Kristina Agilera.

Dona je prvo stigla u Kaliforniju sa sinom: novčano nimalo u zavidnoj situaciji, a mala zajednica nije, poput svih ostalih “mouseovaca”, stanovala u apartmanskom kompleksu blizu studija, već su unajmili kamp-kućicu u parku na ivici grada. Ni to nije bilo dovoljno: Dona je morala da se vrati kući kako bi nešto zaradila, a starateljstvo nad Rajanom je na šest meseci dobila majka Džastina Timberleka, pa se momčić uselio kod Džastina. Dok Džastinov ego ne dopušta da nekadašnjem najboljem prijatelju prizna današnji uspeh i talenat, jer ne može da podnese da ga Rajan “tuče” u glumi, Gosling za Timberlejka ima samo reči hvale i kaže kako mu se i danas divi.

Ali, njegova popularnost je eksplodirala posle maestralne glume u filmu "The Notebook" 2004. godine, a uloga u ovom ostvarenju mi je donela i brojne nagrade.

Beležnica, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Nakon toga, njegova karijera krenula je samo uzlaznom putanjom, a Rajan Gosling brzo je postao zapažen zbog svog izuzetnog talenta. Njegova sposobnost da prenese širok spektar emocija na platnu privukla je pažnju kritičara i publike. Sledile su uloge u filmovima poput "Half Nelson", "Lars and the Real Girl", "Crazy, Stupid, Love", i "Drive", gde je pokazao svoju svestranost i glumački raspon.

Rajan Gosling poznat je i po saradnji s rediteljem Denisom Vilnevom. Njihova saradnja započela je filmom "Drive", a potom su zajedno radili i na ostvarenjima kao što su "Only God Forgives" i "Blade Runner 2049". Njegove uloge u ovim filmovima proslavile su ga kao ikonu neo-noar žanra.

Iako je postigao ogroman uspeh i zaradio brojne nagrade i nominacije, Rajan je ostao skroman i izbegava medijsku pompu oko svog privatnog života. Međutim, dok se nije smirio pored zanosne Eve Mendez, imao je veoma zanimljiv ljubavni život, a na njegov šarm su pale mnoge spoznate lepotice.

Rajan Gosling
foto: Profimedia
  • Sandra Bulok

Gosling se navodno viđao sa Bulok skoro godinu dana nakon što ju je upoznao na snimanju filma iz 2002. "Ubistvo po brojevima". On je tada imao samo 22 godine, dok je Bulok imala 38. Par je svoju vezu držao u tajnosti sve dok se iz nepoznatih razloga nisu rastali 2003. godine.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Rejčel Mekadams

Glumački duo filma "Notebook" upoznao su se na snimanju svoje romantične drame 2002. godine, ali očigledno je to bilo daleko od ljubavi na prvi pogled. U intervjuu za VH1 iz 2014, režiser Nik Kasavetes je tvrdio da se Gosling i Mekadams nisu slagali dok su snimali film.

Ipak, par je proveo tri godine zajedno pre nego što su prekinuli vezu 2007. godine. Uprkos raskidu, Gosling je i dalje cenio svoju vezu sa Mekadams.

Godine 2011. rekao je "Tajmsu" da je "imao dve najbolje devojke svih vremena", misleći na Mekadams i Bulok, prema "Us Weekly".

- Nisam sreo nikoga ko bi ih mogao nadmašiti.

Ket Denings
foto: AP

Ket Denings

Iako je Ket odbila da prizna u intervjuu za "MTV" u septembru 2009. da su ona i Gosling nekada bili zajedno, njih dvoje su primećeni na dejtu u Diznilendu samo mesec dana pre nego što su počele da se šire glasine. Do danas njih dvoje nikada nisu potvrdili navodnu romansu.

Blejk Lajvli

Godine 2010. pojavile su se glasine da su Gosling i Lajvli zainteresovani jedno za drugo. Ipak, ništa nikada nije potvrđeno osim nagađanja da su njih dvoje otišli ​​na sladoled-dejt u Diznilend.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Olivija Vajld

Prema "HuffPost", Vajld i Gosling su 2011. pokušali da odu na tajni dejt u akvarijumu, ali fanovi su ih primetili zajedno. Njih dvoje su takođe viđeni kako se zajedno druže na zabavi dodele Oskara iste godine, ali njihova romansa o kojoj se pričalo nikada nije zvanično potvrđena.

Olivija Vajld
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eva Mendez i "skroman" život

Gosling i Mendez su se prvi put sreli na snimanju filma "The Place Beyond the Pines" iz 2011. Dok joj se udvarao, Gosling je takođe poveo Mendez na sastanak u Diznilend, a ostalo je sada istorija.

Slavni par može sebi da priušti luksuzan život i uživanje, ali ipak biraju da svoje ćerke odgajaju u jednostavnosti i trudu. Žive u malom stanu, dele kućne obaveze, a nemaju čak ni dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav vid života je specifičan.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Rajan i Eva su velike holivudske zvezde, ali žive veoma skromnim životom. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili na Holivud Hilsu. Umesto toga, žive u malom stanu sa 2 spavaće sobe. Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima 8, a Amanda 6 godina. Gosling i Mendes iz principa ne žele dadilju, što je do sad neviđeno u Holivudu. Sami odgajaju svoju decu, a kada im zatreba pomoć, pripomognu im Evini roditelji.

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je „kuhinjski frik“. Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendes voli da pere sudove i čisti sudoperu. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: „Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um.”

1 / 7 Foto: Profimedia

Kao suvlasnica kompanije, Eva mora da obavlja poslovne pozive. Ona sve to radi od kuće. "To je haos! Biću na video pozivu sa raznim ljudima tokom dana i neću imati pojma šta se dešava. Primetiću samo kako se ljudi na neki način kikoću, i videti da je moja petogodišnjakinja odmah iza mene sa svojim ćebencetom i da izgleda tako slatko.” Dakle, zvezda je postavila neka osnovna pravila: zatvorena vrata znače da mama radi. Ali njena deca i dalje nalaze „važne“ razloge da posete Mendes u njenoj kućnoj kancelariji.

Rajan ima impresivnu glumačku karijeru zbog koje je često zauzet ali ističe da je pre svega otac, pa tek onda glumac. Eva je napravila pauzu u svojoj glumačkoj karijeri kako bi posvetila svoje vreme onome što je za nju najkreativnija stvar na svetu - majčinstvu. Kaže da je i ona bila okružena ljubavlju svoje mame i da su je te godine posvećenosti formirale kao ličnost. Mendes razmišlja i o povratku na filmsko platno ali su se njena očekivanja od budućih projekata promenila. "Ne želim da radim ništa nasilno."

Odlučili su da školuju svoju decu kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojke imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs