RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ RETKO SE POJAVLJUJU U JAVNOSTI, A PRAVA SU GOSPODA: Vaspitavali su je na poseban način

Evo ko su roditelji Jelene Đoković i kojim vrednostima su je oduvek učili.

Celebrities
Autor:
RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ RETKO SE POJAVLJUJU U JAVNOSTI, A PRAVA SU GOSPODA: Vaspitavali su je na poseban način
Foto: Mine Kasapoglu / AFP / Profimedia

I dok Dijanu Đoković imamo priliku često da viđamo u javnost, sa Jeleninom mamom to nije slučaj. Vera Ristić retko se pojavljuje na javnim događajima, te se na prste jedne ruke mogu nabrojati paparaco fotografije njih dve. Ipak, njih dve neguju veoma blizak odnos.

Iako u intervjuima koje je davala nikada nije preopširno govorila o roditeljima, Jelena Đoković i danas koristi svaku priliku da istakne kako je upravo zahvaljujući ocu Miomiru i majci Veri stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Jelena Đoković
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Danas, kada je supruga i majka, oslanja se na vaspitanje koje je ponela iz roditeljskog doma, kao i na reči kojima su majka i otac usmeravali dve godine stariju sestru Mariju i nju, piše "Hello!".

‒ Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima ‒ kaže Jelena, koja ima mnogo reči hvale i za oca.

Miomir Ristić, Vera Ristić, Jelena Đoković
foto: Kurir/ Marina Lopičić

‒ Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs