ZA NJIM LUDE I ŽENE I MUŠKARCI, A ON ĆUTI O SVOJOJ ORIJENTACIJI: Preko noći je postao ZVEZDA oko koje se svi otimaju

Manu Rios izuzetno je nadaren, zgodan i kreativan zabavljač koji ne samo da glumi već i pleše i peva, a slavu je stegao ulogom gej mladića.

Celebrities
Autor:
ZA NJIM LUDE I ŽENE I MUŠKARCI, A ON ĆUTI O SVOJOJ ORIJENTACIJI: Preko noći je postao ZVEZDA oko koje se svi otimaju
Ko je glumac za kojim lude i žene i muškarci?, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Manuel Rios Fernandez španski je glumac, pevač i maneken. Poznat je po ulozi Patrika u seriji Elitna škola, zbog koje je postao poznat širom sveta. Od svoje devete godine aktivno radi u industriji zabave.

Manu je izuzetno je nadaren, zgodan i kreativan zabavljač koji ne samo da glumi već i igra i peva.

Mani Rios lagano osvaja svetsku publiku
Mani Rios lagano osvaja svetsku publiku foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumo se bavi od svoje 9. godine, a prvu ulogu je dobio u TV seriji Cantando en Familia. Sa samo četiri godine počeo je da peva u frizerskom salonu svoje mame, a za njegov talenat ubrzo se pročulo, te je usledio poziv za lokalne španske televizije koja traži mlade talente.

Zatim je dobijao ponude za ostavrenja koja su bila popularna i emitovana na nacionalnim frekfencijama. Lepi, pavaooki dečak ubrzo je osvojio publiku, a ponude su samo nastavile da se nižu.

Nedugo zatim počeo je da objavljuje obrade popularnih pesama na Jutjubu zbog čega je dobio nadimak španski "Džastin Biber".

Njegovu lepotu u hraizmu primetili su i mnogi modni znalci, te je redovno počeo da se pojavlju na naslovnicama popularnih magazina, ali i kao maneken na pistama poznatih modnih brendova.

Uprkos tome što je postao istaknut po ulozi gej mladića, nikada nije javno komentarisao svoj seksualni identitet, o čemu se mnogo nagađalo i komentarisalo.

Takođe je govorio o maltretiranju sa kojim se suočavao dok je odrastao i percepciji homoseksualnosti u Španiji rekavši:

Kada sam bio dete, pokušavao sam da izbegnem da me nazivaju pederom, ali vremenom sam učio i čak nisam to ni smatrao uvredom”, istakavši da veruje da „samo neandertalac koristi reč ’peder’ kao uvredu".

Manu nikada javno nije govorio o svom ljubavnom životu
Manu nikada javno nije govorio o svom ljubavnom životu foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jednom priliko za sebe je rejao da je zabavan, osećajan, zaljubljenik u muziku, koji je posvećen ostvarivanju svojih snova. Uprkos slavi koju je postigao, Manu misli da rad na sebi nikada ne treba da prestane, a inače je vrlo skromna i stabilna ličnost.

Ono po čemu se posebno istako su njegovi modni odabiri, sa kojima voli da provocira, a njegovi stajlinzi nailazili su na pozitivne kritike mnogih poznatih dizajnera. Postao je idol svoje generacije, a reklo bi se kako Manu u tome i te kako uživa, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs