NAJLEPŠA PEVAČICA UGOJILA SE PREKO 30 KILOGRAMA: Borila se sa teškom zavisnošću i izobličila se do neprepoznatljivosti

Lana Del Rej posle dužeg vremena pojavila se u javnosti, a mnoge je zaprepastio njen izgled i višak kilograma.

Celebrities
21:55h Autor:
NAJLEPŠA PEVAČICA UGOJILA SE PREKO 30 KILOGRAMA: Borila se sa teškom zavisnošću i izobličila se do neprepoznatljivosti
Najlepša pevačica ugojila se preko 30 kilograma, Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme o slavnoj pevačici Lani Del Rej više se pričalo zbog njenog izgleda, nego zbog karijere. Do nedavno je bila jedna od najuspešnijih pevačica, koja je plenila svojim izgledom podjednako kao i glasom, a danas je mnogi ne prepoznaju.

Mnogi su bili mišljenja da je počela da preteruje sa filerima i operacijama, čemu nije pomoglo ni to što se ugojila gotovo 30 kilograma, pogotovo nakon karantina.

Lana Del Rej nabacila je pozamašan broj kilograma
Lana Del Rej nabacila je pozamašan broj kilograma foto: Profimedia

Od tog trenutka, pevačicu su redovno pratili negativni komentari na račun izgleda na koje se nije previše obazirala, naprotiv. Što su komentari bili suroviji, to je Lana više pokazivala "mesa" i iritirala sve.

Ipak, u isti mah, sve se ređe i pojavljivala u javnosti, izbegavajući paparace, te bi se tek pojavila s vremena na vreme na nekom većem događaju. Nakon nekoliko meseci "ilegale" fotografi su je uslikali dok je odmarala sa prijateljima na plažama Rija, a u prvi mah Lanu je bilo teško prepoznati.

Lana Del Rej nakon duže vremena je uslikana na plaži
Lana Del Rej nakon duže vremena je uslikana na plaži foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je ležala na peškiru u tankom, providnom bodiju koji je isticao njene obline, da bi se kasnije obukla i nastavila šetnju dalje. Na paparace nije obraćala previše pažnje, iako se na trenutak namrštila i potom skrenula pogled.

Lana del Rej
Lana del Rej foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od trenutka kada su nove fotografije preplavile mreže, mogli su se pročitati različiti komentari. Od onih koji je vređaju, preko drugih koji ne mogu da prežale njen višak kilograma, do onih kojima je lepa nevezano kako izgleda.

Lana je inače u prošlosti otkrila publici da lekari godinama ne mogu da utvrde šta joj je, a sve to odvelo ju je u tešku depresiju. Zbog svega je svojevremeno otkazala i turneju po Evropi.

Nažalost, to nije bio prvi put da Lana ima problema sa zdravljem. Kako je i sama ispričala, sa 14 je prvi put bila na odvikavanju od alkohola.

Lana se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti
Lana se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti foto: Profimedia

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica, koja je kasnije koristila i nedozvoljene supstance.

Danas je Lana sve to ostavila iza sebe, a kako pišu strani mediji, srećna je i u ljubavi, te je nakon veze sa policajcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i sa kojim je bila verena, od oktobra prošle godine navodno u vezi sa slavnim muzičkim producentom Džonom Donohuom.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste proputili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs